Mi a véleményetek a Teodor fiú névről?
Születendő kisbabánk nevén gondolkodunk, de meg vagyunk lőve. Feleségemnek és nekem egyaránt tetszik a Teodor név, és a vezeték névhez (Németh) is illik.
Azonban a környezetünk leszavazza. Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek, Pláne ha van itt olyan aki ezzel a keresztnévvel él, hogy éli meg, szereti-e a saját nevét? Sok negatív kritika éri-e vagy meglepődnek-e az emberek amikor bemutatkozik. Szeretné-e megváltoztatni?

De 6 éves kora után inkáb ne Tedizzétek.
Szegény,ha duci lenne,az iskolában Tediznék.
Teddy mackó.
A Teó becenév meg tök szimpi.Rövid és nem kacifántos.
Nem is jut eszembe semmi róla.
Habár a nevét gúnyolhatják az iskolatársai.
Az én nevemet hallva nem gondol a korosztályom semmi rosszra (Kendra),mert az idősebbek ismerhetnek pár prnós alakot ilyen névvel.
Dédmamám úgy jegyezte meg a neven,hogy Kend rá a vajat a kenyérre!,csak nem á,hanem a.
A hét eddigi általános iskolában eltöltött éveim alatt próbáltak becézni,de inkább mondtam,hogy fejezzék be.
Kendi,Keni,Kendike. Nem megnyerő.
Ja,meg pár hete az egyik naggggyon okos gyerek rájött a dédmamámnál alkalmazott alternatívára. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!