Mit gondoltok a Dusán névről?
ez keresztnév? még sose hallottam és nem is igazán tetszik
mindenképp ilyen szokatlant szeretnél? vannak más ötleteid is?
Idő közben letettem a Dusánról. Van egy olyan érzésem, hogy még kelleni fog egy-két hónap, amire véglegesedik, hogy mit is vegyek fel. Elvégre itt hivatalos névről beszélünk, nem kapkodom el.
Még mindig játszik a Dorián, a Flórián meg a Jácint is.
Amúgy nem zavarna, ha szlávnak néznek elsőre, Tesla is szláv volt, és eltekintve a nem túl szép körülményektől, amit a feltalálói korszaka után szenvedett el, a leginspirálóbb fizikus, akiről hallottam. Kár, hogy nem találtam egy átfogó könyvet az életéről, amit kapni is lehet és nem szerbül van.
...Tényleg, ha a Nikola már regisztrálva van nálunk női névként, mint a Nikoletta módosulata és van Nikolauszunk is, mint a Miklósé, akkor elfogadnák a Nikola iránti kérelmet férfi névként a Miklós változataként? Bár itt meg a közismert személyiség nevének felvételét tiltó szabály lehet akadályozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!