Nagyon belém ivódott már a negativitás és csak úgy sugárzik belőlem, ezen hogyan valtoztathatnék? 17F

Én évek óta depresszióval küzdök, társaságban azt se tudom mikor voltam utoljára, de napról napra egyre búval b'szottabb vagyok.
24/F

A negatív gondolkodás, egy szokás. Ez a szokás is, mint mindegyik a tapasztolokra épít. Szóval, ha sokszor rosszul alakulnak a dolgok legalább a csalódástól védeni akartad magad. Szóval:önvédelem. A negatív gondolkodás oka: önvédelem.
Ha nem véded többé magad,megoldódik. Én rábíztam magam Jézusra és többé nem aggódtam magam felől...és elkezdtem hálát adni. Megköszönni a jót. Vettem egy füzetet és azt játszottam, hogy minden nap eggyel több dolgot írtam bele, ami jó volt aznap. Néha elég nehéz volt jót találni...de pont ez segített ráhangolni az agyam, hogy figyeljek a jóra...a figyeltem napközben a jóra, akkor este, nem volt nehéz jót írni. Egy idő után , nem a kellett a füzet. Megszoktam a jót. Ráállt az agyam, hogy arra figyeljek, azt várjam. A rossz dolgokon nem gondolkodtam, nem beszéltem, nem hallgattam többé, csak elviseltem. Próbáld ki. Nekem nagyon bejött. (19 voltam amikor elkezdtem...minden megváltozott bennem)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!