Hogy változtathatnék ezen?
Ha egyedül vagyok egy emberrel, vagy csendes helyiségen mindig hangokat ad ki a gyomrom, ami igen kellemetlen. Viszont ez csak akkor fordul elő, ha illető személyt nem igazán ismerem stb.
Először azt hittem talán azért, mert feszülten érzem magam túl sok embertől, vagy újaktól, viszont koncerteken vagy zajos helyiségeken minden oké.
Zavaró és rosszul is jöhet ki, nem tudom, hogy változtathatnék ezen. Valaki segítene?
Szia.
Nekem is elő szokott fordulni néha néha..én a buszon vagyok igy ha sok az emebr nekem a mellkasom sőtt bvan hogy nehéz a levegő vétel is..ezen ne csodálkozz néha fogd fel a dolgokat kicsit lazábban :)
Nem. Ha megszokott társassággal vagyok, illetve otthon, akkor nincs ilyen problémám.
Tudom próbáltam, de kiesik az úgymond irányítás a kezeim közül és nem sikerül ellazulnom.
H jöhetnél ebből ki rosszul? XD
Ne legyél ennyire negatív és elmúlik. :)
Ha kell segítség, írj rám.
Gondold el, én most voltam vastagbéltükrözésen, és a vizsgálat alatt olyanokat fingottam, hogy mire végeztünk, a doki megőszült és úgy nézett ki, mint Emmett Brown a Vissza a jövőből...
Ehhez képest egy kis gyomorkorgás semmi :)
Egyébként feszültségtől is lehet, vannak ilyen vény nélküli gyógyszerek, ilyen alkalomra tartogass egy-egy szemet, az feloldja a gázbuborékokat. De nálad szerintem hasznos lehet, ha a feszültséged tudnád gátolni...
ha ez rendszeres,akkor a helyedben kivizsgáltatnám magam laktóz és glutén érzékenysége,mert ez egy eléggé egyértelmű tünetnek hangzik akár mindkettőre.
puffadni nem szoktál időnként?
Van egy enyhe(?) laktóz érzékenységem.
Orvos mondta, hogy ne igyak tejet, vagy legalábbis ne olyan nagy mértékben, meg ilyesmi.
Szóval nem mondhatnám, hogy meg van, csak valami ahhoz hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!