Mi a velemenyed a tetovalt emberekrol?
Annak ellenére,hogy nekem van nagyon jószívű,szolid,becsületes,rendes férfi ismerősöm,aki agyon van tetoválva,én nagyon visszataszítónak találom.
Pszichés vonatkoztatásban valamifajta kompenzálást gondolok az tetovált illetőnél,aki csak ilyen formában tudja magára felhívni a figyelmet.
Az izompólós pr0li változatától meg egyenesen hányok.
Meg hát ez divat is lett,majmolják egymást az emberek,megy a "ki a keményebb lazacsávó" verseny.
Nőknél,lányoknál is valamifajta k.-vás magamutogatós stílust látok benne.
A szép,egyszerű de nívós,letisztult visszafogott stílus jön be nekem embereknél,autóknál,lakáskultúránál,stb.
Amit leírtam,az a saját véleményem,nem akarom ezzel megbántani a tetkósokat,nyilván nekik meg az tetszik.
Van grafikus ismerősöm, aki saját mintáját varratta magára. Sajnos látszik, hogy Magyarországon még mindig dívik a kicsit egyszerűbb emberekre jellemző furcsa előítélet, ha tetoválásról van szó.
Németországban volt mérnök kollégám, aki szénné volt varrva, szerintem világlátottabb és műveltebb ember, mint az ide írogatók többsége. Mondjuk ott nem is hisztitek a kinézetén, a tudása számított.
Nem szeretek általánosítani, de alapvetően pronyóságnak és ostoba majomdivatnak tartom a tetoválást, mert a legtöbben képesek valami irdatlan baromságot, vagy üres közhelyességet magukra varratni.
De nem ítélem el a tetovált embereket, félre értés ne essék, az "örök" viszonzatlan szerelememnek is van tetkója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!