Manapság a középiskolások (15-18 évesek) körében mennyire elterjedt az anime nézés, mint hobbi?
Nem tudom máshol hogy vannak vele, de én kifejezetten kevés animést ismerek ebből a korosztályból, az iskolámban is kevesen voltak például. Idősebb korosztályból ismerek többet személy szerint.
Ez különben helyenként változó, mert az iskolások általában elég sok negatív visszhangot kaphatnak sok 'nem animés' egyéntől.
De egyedül valószínűleg sosem lennél... :)
Nem vagyok nagy animés, de az ismertebbeket szeretem! :)
Death Note, Mirai Nikki, Fairy Tail, Tokyo Ghoul, Attack on Titan...
Ezek a kedvenceim! :D
(Fairy Tail utolsó évada, a TG season3 és az AoT season 3 idén jön ki!!!! :D )
<2>
Akkor kiegészíteném annyival, hogy sok az olyan baráti kör, akik fiatalabban általános iskolásként kezdtek animét nézni és ez még mindig tart...
Tehát aki animés nálunk, azt nehéz megtalálni, mert biztos hogy van egy iskolán kívüli baráti köre. :)
Nálunk most erősödik az animés réteg, az iskolában szervezünk csoportot,hogy aki animés délután benn marad ismerkedhet és közösen nézünk animét.
18/F
Idén kezdtük el szervezni, így lett a 2 emberből 10-12. :)
Bár én idén érettségizem, tehát ez az utolsó évem, de remélem a csoport fennmarad nélkülem is és bővítik az új diákokkal még...
De ilyet te is csinálhatsz ha van más is a környezetedben, eredetileg mi se csoportot akartunk csak a haverommal szoktunk bennmaradni, a többiek meg hallották és amikor kiderült hogy érdekelné őket, akkor kezdtük el szervezni. Ráadásul még változatos is mert kb. osztályonként jön 1-2 ember.
Én pedig pont azt vettem észre, hogy inkább a fiatalabbak, tényleg ez a 13-18 éves korosztály néz animéket, bár nagyrészük csak a felszínt kapargatja, nem mélyed el úgy igazán a témában, és szinte csak ismertebbeket néz meg. Az ilyen emberek egy idő után azzal jönnek, hogy ráuntak ezekre a rajzfilmekre.
Mellesleg a saját környezetemben inkább lányok, fiút keveset ismerek, akit érdekelne ez a szubkultúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!