Folyadékot tartalmazó üveg, Könyv alakú, kawaii, anime medálokat szeretnék készíteni? 16/L
Ha meg tudod oldani az eladást is szabályszerűen, akkor szerintem jó ötlet.
Nem tudom, a barátkozás mennyire jön ide, de könnyen szerezhetsz barátnőket azért, főleg ha animés vagy és találsz egy-két hasonló érdeklődésűt, (netes) közösséget vagy otakut ^^ De ez off.
Amúgy szerintem tényleg jó ötlet, majd mutatsz képet egyről, légyszi? :3
Én lehet, vennék kawaii animés medált <3 Bár attól függ, mennyiért adod el :D
Amúgy animés oldalakra tehetsz ki a kész medálokról képet, hátha van még, akit érdekel. Pl. van egy Animeaddicts nevű fb csoport, ott már láttam ilyet, hogy egy lány egyedi bögréket készit és kirakott pár képet a bögréiről és volt is rá érdeklődő :P Szóval ha felvesznek a csoportba (mert zárt), akkor te is könnyebben találhatsz vevőket.
18l
A linkeket előre is köszönöm :P Lehet, még én is vennék ilyet amúgy, mert szeretem a sajátkészítésű cuccokat :D
Amúg finoman a barátkozás felé akartalak terelgetni, de így utólag is bocsi, ha rosszul jön/jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!