Mikor kezdődnek az izgalmas részek a one piece-ben?
Figyelt kérdés
nemrég kezdtem el és kicsit unalmas a sorozat de a haverjaim azt mondták hogy izgalmas lesz2016. máj. 15. 14:31
1/9 anonim válasza:
Nekem is ezt mondták, de a 100-dik résznél meguntam várni.
2/9 anonim válasza:
Kinek mi, nekem az Arlong Park Arc-tól már az volt :D
3/9 anonim válasza:
Engem már az elején megfogott szóval nem tudom neked mi számít jónak.De a legtöbben kb az 50. résztől mondják jónak.
4/9 anonim válasza:
Kb az Alabasta Arctol indul be igazan a tortenet, utana mar csak izgalmasabb lesz (bar nalam Skypie egyaltalan nem jott be).
7/9 anonim válasza:
Mindenki máshova teszi. Valaki rögtön beleesik, valaki 100-200 részre teszi, amikor igazán beindul. Valójában sosem jönnek érdekes részek. Olyan klisé never ending battle shounen mint egy ház. Egyértelműen nem a legrosszabb a műfajából, arra ott van a Naruto Shippuuden, de még így sem pont "igényes szórakozás".
8/9 anonim válasza:
Utolsó csak mert neked nem tetszik nem jelenti rögtön, hogy "rossz" meg "klisé".
9/9 anonim válasza:
Pedig pontosan ezek miatt az okok miatt nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!