Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félsz az araboktól, feketéktől?

Félsz az araboktól, feketéktől?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen nagy multi lévén, dolgozik mindenféle ember értelmesebb, butább.

Ugye a közeledő választások minden ismeretségi körben, előjönnek, munkahelyen is, ha van helye a politikának ha nincs, beszélni kell erről is.

Két olyan ember is hangoztatta hogy X pártra kell szavazni mert orbán még több "migránst" fog behozni, én nevettem mert butaságokat beszélnek, és tipikusan az ilyeneknek vannak téves képzelgéseik.

Én visszakérdeztem, ha oda kerül a sor hogy itt is letelepednek(rossz arcúak is akár), mi lesz másképp? Semmi, ugyanúgy eltűröd majd őket mint a cigányokat, szlovákokat ha nem akarod hogy meg b*******k egy sikátorban, a fideszt nem képesek leváltani a magyarok, majd pont elüldözné azokat akik "bejönnek"

Interneten, ismerősi körben amúgy is szeret erősen fogalmazni mindenki, csak a valóságban különös módon senki nem kéri számon az itt tanuló közel keleti csoportokat, ez azért is érdekes mert ebben a városban ahol lakom a Belváros egy részén van olyan utca ahol több közel-keleti vagy török bérel ingatlant, és az utcán is úgy sétálnak 3-5 fős csoportban hogy hangsúlyosabban beszélnek és magyar füllel utcán/villamoson/buszon ilyen mondatokat hallani "Haziran'sa ona umutsuzca aşık" pl

Mégis a magyar emberek rájuk sem néznek mert félnek a tekintetüktől is, akkor mit bohóckodnak itt hogy miénk a haza stb, én szégyellem magam néha

25F

2018. márc. 13. 20:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tartom kifejezetten rasszistának magam, de azért kicsit tartok tőlük. Más szokások, más kultúra és ez idegen számomra, főleg, hogy nem is nagyon vagyok olyan környezetbe, ahol találkozhatnék arabokkal, feketékkel.

De ugyanígy a nagy férfi cigányoktól is ugyanúgy félek, sőt a nagypofájú cigány nők sem a kedvenceim, szóval ez nem az arabokra illetve a feketékre van kiélezve.

És a fehér, kopasz kigyúrt, széttetovált állatoktól ugyanúgy tartok lehetőleg egy jó nagy távolságot! :D

18/L 50 kilós 157 cm-s lány

2018. márc. 14. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!