Az Amerikai rendőrök ugyanúgy félnek (annak ellenére hogy lőhetnek) a feketéktől, mint az itteni rendőr a cigányoktól?
Nem igazán hiszem hogy félne az amerikai rendőr a feketéktől. Ha a feka hadonászik valami fegyverrel, naná hogy lelövi a rendőrség, erre van feljogosítva.
Ugyanígy itthon is, ha a cigányok balhéznak, kimegy hozzájuk a TEK és egyből fülük-farkuk be lesz húzva.
Az amerikai rendőr sokkal nagyobb eséllyel találja magát szembe egy éles lőfegyverrel. Ha ráadásul az illető be van szívva valami szartól legyen akár fekete latin vagy fehér a viselkedése kiszámíthatatlan.
A rendőrt meg hazavárja a családja. Ez nem félelem, ez életösztön a vadonban. Szerintem amerikában kevés a liberális rendőr. Na gyere koma beszéljük meg emberi jogi oldalról, miért is fogod rám a fegyvert. Egy ilyen beszélgetés max. a 2. tárcsere után lehet mármint azzal ami az illetőből maradt.
4#
Igen ezt tudom, de nem hinném hogy pont Chicago-ban a rendőr kitakarás nélkül adná az arcát egy kliphez.
"Igen ezt tudom, de nem hinném hogy pont Chicago-ban a rendőr kitakarás nélkül adná az arcát egy kliphez."
Kimondta, hogy rendőr és nem statiszta.
# 7-es, először is köszönöm a megtisztelő jelzőt, így ismeretlenül is.
Másodszor igen hallottam róluk ezen felül nagy jó véleménnyel vagyok, például meglepő volt, mikor a Walmart parkolójában megszólalt a kocsi riasztó és öt percen belül már parkolt mellettünk a rendőrautó és kérdezték, hogy melyik autónak szólt a riasztója. Mondjuk kevés rendőrrel találkoztam, ilyen témában 'merica_thebrave bővebben tud mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!