Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félsz az araboktól, feketéktől?

Félsz az araboktól, feketéktől?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen nagy multi lévén, dolgozik mindenféle ember értelmesebb, butább.

Ugye a közeledő választások minden ismeretségi körben, előjönnek, munkahelyen is, ha van helye a politikának ha nincs, beszélni kell erről is.

Két olyan ember is hangoztatta hogy X pártra kell szavazni mert orbán még több "migránst" fog behozni, én nevettem mert butaságokat beszélnek, és tipikusan az ilyeneknek vannak téves képzelgéseik.

Én visszakérdeztem, ha oda kerül a sor hogy itt is letelepednek(rossz arcúak is akár), mi lesz másképp? Semmi, ugyanúgy eltűröd majd őket mint a cigányokat, szlovákokat ha nem akarod hogy meg b*******k egy sikátorban, a fideszt nem képesek leváltani a magyarok, majd pont elüldözné azokat akik "bejönnek"

Interneten, ismerősi körben amúgy is szeret erősen fogalmazni mindenki, csak a valóságban különös módon senki nem kéri számon az itt tanuló közel keleti csoportokat, ez azért is érdekes mert ebben a városban ahol lakom a Belváros egy részén van olyan utca ahol több közel-keleti vagy török bérel ingatlant, és az utcán is úgy sétálnak 3-5 fős csoportban hogy hangsúlyosabban beszélnek és magyar füllel utcán/villamoson/buszon ilyen mondatokat hallani "Haziran'sa ona umutsuzca aşık" pl

Mégis a magyar emberek rájuk sem néznek mert félnek a tekintetüktől is, akkor mit bohóckodnak itt hogy miénk a haza stb, én szégyellem magam néha

25F

2018. márc. 13. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért félnék ?
2018. márc. 13. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát én nem félek se tőlük, se a cigányoktól.
2018. márc. 13. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
nem. Az, hogy egy ember gyilkos, szadista, erőszakoló, csal, lop, hazudik nem a bőr színe, nemi identitása, vallási-politikai hovatartozása vagy származása dönti el. Te is tudod, hány sorozatgyilkos fehér és hány normális, szeretetre méltó fekete ember van.
2018. márc. 13. 20:52
 4/11 A kérdező kommentje:

Én tisztában vagyok vele, csak az a gond hogy mi vagyunk kisebbségben ezzel.

Magyarország még ott tart hogy a néger, szakállas abroszba járkáló emberek meg két lábon járó bombaköteg mind.

2018. márc. 13. 21:01
 5/11 Metionin ***** válasza:
91%
Ha valakitől félek, az nem a színe miatt van.
2018. márc. 13. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Dehogy félek.

Ha hajnalban egy elhagyatott utcán ilyenek állnak körbe akkor persze megijednék:

[link]

2018. márc. 13. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem, ezért még sosem éreztem, hogy félnék valakitől.
2018. márc. 13. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Csak ilyenekkel dolgozom, szar lenne félve bemenni dolgozni minden nap :D
2018. márc. 14. 03:15
 9/11 anonim ***** válasza:

"Mégis a magyar emberek rájuk sem néznek mert félnek a tekintetüktől is"

Ja, vagy éppen pont senkit nem érdekel hogy ki kivel és hogyan beszél utazás közben...

2018. márc. 14. 06:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Nyugat-Európában élek egy úgynevezett “no-go zónában”. Tényleg mérhetetlenül ijesztő amikor a hijabi nő viszi iskolába a nyolcéves gyereket jégvarázsos uzsiszacskóval a kezében. Biztos abban tartja a gépfegyvert.

Eszembe nem jutna félni, kb a körülöttem lakók 75%-a fekete vagy arab, és meggyőződésem hogy veszélytelenebb a környék mint a Blaha a magyar részegeseivel.

2018. márc. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!