Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyarok túlnyomórésze...

A Magyarok túlnyomórésze beismeri hogy fél az araboktól, feketéktől?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen multicég révén 15-25 fős társaságban dolgozunk, és csak ebből a körből van pár olyan aki tiltakozik attól hogy a későbbiekben ide telepítsenek akárhány főt is. Leszögezték hogy mennek szavazni, ha nem volna családos akkor megpróbálná ezt a határvadász baromságot is.

Én azt vettem észre hogy nem olyan a Magyar döntéshozatala mint az Olasz,Görögé. Fórumokon lázonganak hogy így-úgy, közben erőszakosan nem mernének fellépni, arra meg ott lenne a magyarázat hogy ott a gyerek, munkahely, család. Nem ér neki annyit az egész hogy elzárják, vagy börtönbe is kerüljön. Innentől fogva miért nem lehet csendben figyelemmel követni a történteket és egy sör mellett higgadtan megvitatni, idegeskedés nélkül.

2016. szept. 24. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

Hogy félnek az araboktól, négerektől, az mind Orbán félelemkeltő kampányának köszönhető!

Az agymosás kifejtette hatását!

Aki épeszű, az senkitől nem fél!

Az előbb jöttemhaza Debrecenből, az Egyetem sugárúton jött velem szembe egy 10 fős menekült "csapat", de nem bántottak, még nem is erőszakoskodtak!

Kérdezték tőlem, hol van egy száloda, én elmondtam, merre van, megköszönték és tovább mentek!

SZÁNDÉKOSAN kelt félelmet Viktor!

A kampánya, mind HAZUGSÁG!!!

Nem kell komolyan venni a Fideszt!

2016. szept. 24. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

Persze hogy félnek. Nem éppen békésen viselkednek.

https://www.youtube.com/watch?v=bOkRfYHYJU8

2016. szept. 24. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Amiért valaki nem akar együtt élni valakivel az nem azt jelenti, hogy fél tőle.

A kvótának pedig nincs értelme. Csehországból és más országokból is átszöktek Németországba. Letelepíthetsz ide akár 10 ezer ember is, ha úgysem marad itt. Minden letelepített mellé pedig nem állíthatsz rendőrt, sőt ha megtehetnéd, a rendőr akkor sem tehetne semmit, hogy az illető ne hagyja el az országot. Hozzá sem érhet, anélkül, hogy ne legyen rögtön rasszista, iszlámellenes, vagy idegengyűlölő.

Vagyis a belepítés értelmetlen. Szemmel láthatóan azokban az országokban sem működik, ahol részt vesznek benne.

Az is természetes, hogy az emberek nem akarják, hogy számukra teljesen idegeneket telepítsenek a szomszédukba és hogy azok ingyen, a semmiért részesüljenek azokban a juttatátsokban, amiért ők megdolgoztak, anélkül, hogy az idegenek tettek volna érte bármit is.

Ez egy természetes reakció.

Szerintem a legtöbb Európai az idejövő emberekben nem menekültet, hanem migránst látnak és a migrásn az nem menekült.

Magyarország szerintem egy vendégszerető ország, de a vendég mit is csinál? Idejön, marad egy darabig aztán hazamegy. Az ilyen vendégnek könnyen tolerálható a mássága is.

Viszont, aki azért jön ide, hogy itt is éljen, annál már nem tolerálható a teljes kultúra idegenség, annak vagy hasonulnia kell a többséghez, vagy el kell küldeni.

Ha pedig túl sok olyan személy van ami kultúra idgenen, az már bomlasztja a társadalmat.

Ott vannak például a kínaiak, belőlük több tízezer van már az országban és más a kultúrájuk, de mégis képesek a sajátjukat övözni a miénkkel. Személy szerint nekem soha semmilyen problémám nem volt velük.

Ha 2000 kínait kellene elosztani szerintem senki sem tiltakozna ellene.

A muszlimok teljesen más kategória, azért mert ők nem akarnak beilleszkedni, hanem egy olyan világot akarnak létrehozni amiben úgy élhetnek mint otthon. A vallásuk miatt ők azt gondolják felsőbbrendűek nálunk morálisan és minden más értelemben.

Ez a népszavazás egyébként nem fog semmit megváltoztatni, csak politikia eszközt ad a kormány kezében. Nem arról szavazunk, hogy jöjjenek e migránsok vagy sem, hanem hogy az EU kényszerítheti e a beltepítést az országgyűlés hozzájárulása nélkül. Ha most mindenki elmegy és nemmel szavaz, akkor is előfordulhat, olyan eset, hogy az országgyűlés azt mondja, hogy jöhetnek. A szavazás eredményének nincs semmilyen hatása az országgyűlésre.

És ez nagyon jó lesz majd a következő választásnál, mert azt mondja majd a jelenlegi kormány, hogy ha nem ők maradnak hatalmom, akkor a következő kormány majd elkezdi a betelepítéseket.

Ez egy előjáték a következő választáshoz.

2016. szept. 24. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Fotelrambok, rettegők, és ennyi telik tőlük. Nagy hazavédők...határon meg a madárijesztők állnak csak.
2016. szept. 24. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:

"Aki épeszű, az senkitől nem fél! "

Szoval ha bezarnanak egy cellaba 3 szadista tomeggyilkossal akkor sem felnel? Vagy a kislanyodat is rabiznad egy pedofil papra, ot sem feltened?

Egyebkent engem a Nyugatinal ert migransoktol verbalis szexualis zaklatas, eleg felelmetes volt, pedig nem vagyok az a miniszoknyas tipus.

2016. szept. 24. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!