Mit csinálnak télen az emberek?

Én gyűlölöm a telet.
Bár fázós nem vagyok, konkrétan 0 fok körül már el szoktam lenni úgy, hogy végképp nem fázom, pedig nő vagyok, 1 db nadrág szokott rajtam lenni, nem hordok sapkát...
Na mindegy, utálom a telet.
Én szeretek úszni járni. Az uszodák is fűtöttek, a szauna ilyenkor nagyon jól esik. Számomra valahogy a kivilágított uszoda is hangulatos, lehet azért, mert azt szoktam meg, életem során általában ősz és tavasz között jártam úszni.
Amúgy túrázni is lehet, én többször is voltam már.
Amikor mozog az ember, nem fázik.
Nomeg nekem a túra az arról szól, hogy megyek és megyek, néha megállok, nézem a tájat, fotózok.
Bringázni is szoktam már február második felében. (Ugye nem most a nagy mínuszokban).
Amúgy fel lehet fedezni új helyeket, kávézókat, teaházakat, pub-okat.

Téli túra. Aztán vendégházban valami isteni meleg étel és forraltbor, jó hangulat.
Nemzeti galéria, kiállítások.

Ezt pont a tél utolsó napján kérdezed? Majd jövőre útbaigazítalak. :)
(Amúgy nem tudom, ki volt az az idióta, aki lepontozta az első válaszolót. Úgy látszik, a normális válaszokra egyesek nem vevők...)

Ha olyanok az utak hogy csúsznak kicsit akkor quaddal megyek ki, erdőben is járok vele, illetve van egy játszós autóm
Nekem ezek a dolgok hobbi szinten mennek, tehát nyáron is hangulatomtól függetlenül vagy autózok vagy motorral, quaddal járok, volt már akit vittem egy délután és jó unalom űző volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!