Miért csinálnak az emberek magukról meztelen képeket?
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 10:28
1/10 anonim válasza:
Hogy elküldjék a barátjuknak/barátnőjüknek.
Vagy hogy egy jól sikerült művészi képpel növeljék az önbizalmukat. Passz. Én nem szoktam, és mégis teljes az életem.
2/10 anonim válasza:
Egónövelés dicséret begyűjtés. És netto ostobaság,ha meg is osztja. Visszaélhetnek vele és vissza is élnek. Most éppen dúl a láv, de majd 3-4 év múlva mikor marják egymást és szétmennek akkor jön a bosszú ,és kirakott képek a netre, ide oda elküldés emailben. Ott meg nem ceruzával írnak, és milyen jó lesz ha a munkahelyi kollektíva közösen röhög a kedves kolléga kollegina pucér valóján . Aztán lehet menni az ombucmanhoz sírni
3/10 anonim válasza:
Néha a barátomnak külök meztelen képeket, utána kitörlöm őket. Bár teljes mértékig megbízom a barátomban, olyan képet soha nem csinálok, amin az arcom is rajta van. Így kevésbé lenne ciki, ha felkerülnék netre :D
4/10 anonim válasza:
Barátomnak szoktam Snapchaten küldeni, de nyilvánosan bikinis képet se nagyon osztanék meg.
5/10 anonim válasza:
Ha már nem áll fel és be nyel két viagrát akkor lehet úgy érzi ezt a pillanattot meg kell örökíteni:P
6/10 anonim válasza:
Vigyázz 4. válaszoló, Snapen nagyon könnyű véletlenül másnak is elküldeni :D
7/10 A kérdező kommentje:
Barátnak meg minek küldeni, ha az meg úgyis láthat bármikor meztelenül? :O
2017. júl. 23. 16:30
8/10 anonim válasza:
Gondolom ha épp távol vannak egymástól, és nem bírják ki egymás nélkül :D
9/10 Clay Morrow válasza:
Mert jó. Meg legtöbbször azért, hogy elküldjék valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!