Meztelen sztorik?
Szaunában voltam egyszer; aki nem tudja, a normális egészséges szaunákban a meztelenség alapkövetelmény, mert a fürdőruhából rákkeltő anyagok jönnek ki magas hőfokon.
Volt egy srác, aki törzsvendég volt szintén ezen a helyen.
Egyszer felszedett egy csajt, de AZ még nem történt meg. Gondolta, elhozza szaunázni, hátha oldódnak a gátlások.
Persze a csajnak nem mondta meg hogy ez meztelen szauna, a lány meg (mint oly sok magyar honfitársunk) nem ismerte a szaunakultúrát.
Szóval a srác (törzsvendég!) ott állt csodálkozva, hogy "nahát, itt meztelen a szauna!", mi meg az öklünket haraptuk hogy ne röhögjünk :-)
A lány kicsit szégyenlős volt, de aztán rugalmasan fogta fel a dolgot, becsavarta magát egy lepedőbe és beült a szaunába. Jött a szaunamester, zene illatok, fények, hangulatok - a lány totál rákattant a szaunára. Mivel mindeni meztelen volt, később már ő sem volt szégyenlős, viszont egész este a szaunamesterrel dumált - hogy mi miért van, mért jó, minden érdekelte. A srác meg koppant, mert nem jött be a Nagy Trükk: a csaj rá se nézett egész este :-)
Így olvasva nem biztos hogy mókás, de mi vendégek ott nagyon jól mulattunk a csávón :-)
Nem egy nagy sztori de azért leírom. Még 12 éves kis srácként a nudi strandon véletlenül összetalálkoztam az egyik osztálytársnőmmel - aki ráadásul titokban még tetszett is nekem. Akkoriban sokkal többen jártak ki, viszont engem aznap vittek először a szüleim. Már épp kezdtem természetesnek érezni, hogy nincs rajtam ruha, és megszokni a meztelen miliőt, mikor hátulról megkocogtatta valaki a hátamat. Az osztálytársnőm volt. Megfordultam és mai napig emlékszem az első gondolataimra, amik végigfutottak a fejemben:
1. Jé, a Réka.
2. Azta, és tök meztelen!!!
3. Persze, hogy meztelen, hisz ez nudi strand.
4. De ciki, ő is látja az "enyémet"!
5. Micsoda szégyen, hogy fogom ezt túlélni?!
Aztán persze a döbbenet elmúlta után beszélgetni kezdtünk, és akkor már egyáltalán zavart a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!