Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éve történt éppen túl voltam egy nehéz időszakon, benne a mindent bele korban. A barátnőimmel egy laza hosszú hétvégére kibéreltünk egy nyaralót 7 csaj. Jó idő, jó kedv és egy röpi pálya volt a nyaralóhoz elkerítve. Kitaláltunk játszunk egyet strand előtt. Nem vagyunk egy szégyenlősek egymás előtt így mindenki a leglazábban ahogy neki tettszik. Ki fürdőruhában ki meztelenül kezdtünk el játszani. Jó buli volt nagyokat nevettünk egymás ügyetlenségein. A labda után az ment aki elütötte. Egyszer én is kiütöttem a pályáról ki a bejáróra, nem ez volt az első eset nevetve futottam utána. A kapuban azonban most egy autó állt, én megtorpantam. a többiek kiabáltak hozod már a labdát. Nem volt más hátra oda szaladtam a kapuhoz a labdáért, a kocsi mögött két pasi állt, apa és fia. Amikor megláttak megszólítottak. Valamilyen utcát kerestek, én szinte nem is hallatom csak a labdát akartam és futás vissza a többiekhez. Az idősebb újra megszólhatott, aztán csönd lett. Akkor jöhettek rá, hogy én meztelen vagyok. Röviden válaszoltam valamit és már futottam volna vissza a többiekhez, amikor kiszállt a kocsiból egy hölgy és felháborodott hangon közölte velem, hogy azonnal menjek vissza hozzá mert be akar nekem olvasni, mert az ő férjét zavarják az ilyen meztelenkedő nők mint én is. Miközben a két pasi a kocsi mögött fülig érő vigyorral bámult.
Na a NŐ reakciója az nagyon ciki volt.
Felébredtem nemrég kora reggel, nagyon szomjas voltam, kimentem hát a konyhába inni egy pohár vizet mindössze egy szál papucsban. Sose szégyenlősködtünk családon belül. A konyhában nem égett a villany, azt hittem nincs ott senki, de odakint már világosodott, szóval idebent sem volt sötét. Megittam a vizet a csapnál, aztán ahogy megfordultam legnagyobb meglepetésemre ott ült az ebédlő asztalnál csendben apukám két kollégája, munkába indulás előtt beugrottak apuhoz, aki akkor épp wc-n volt, mint utólag kiderült.
Zavaromban mondtam egy halvány hellót, aztán szépen visszasétáltam a szobába.
Találkoztam már velük azóta, szerencsére normális fazon mindkettő. Azt mondták végre egy reggel, ami egyszer már kellemes látvánnyal indult...
25L
Nyáron meztelen alszok, volt már hogy észre sem vettem magam és egy száll p.csben lementem a konyhába vízért, s szembe mentem valakivel :D
Nyáron volt, az hittem senki nincs otthon és reggeli merevedéssel meztelen elindultam a wc-re, meglepetésemre volt valaki a wc-n :))
Szinte mindig sátorral kelek reggel a lábam közt, volt egy tábor nyáron, éjjel sikerült lerúgnom magamról a boxert, és reggel két csajszi ébresztett fel mindenkit, rajtam volt egy ilyen semmi vékony lepedő, amin kb átlát az ember, az is csak úgy az ágyékomnál, épp hogy nem látszott ki teljesen az álló f.rkam :)) Megébredtem, kicsit elszégyelltem magam, de aztán csak mosolyogtak egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!