Meztelen sztorik?
Lányöltözőben Niki nevű barátnőmnek már megjött a mensije és véletlen lehúzta a bugyiját és láttuk a betétet🙊
Másil:Bibó barátnőm meg Karina -||-
Régen! Szerelmesek voltak a Barniba és letolták a gatyájukat(a bugyit is)előtte
Harmadik:barátnőim oviba szopták andrist de az higy igaze az csak mendemonda
Ma történt velem. Nyáron sokat vagyok meztelen, a kertben mindig. Mindenütt. A rózsákat (előkert) metszettem, meg kapáltam amikor halottam, hogy nagyon lassan jön egy autó. Meg állt a bejáróban. Kinyílt az ajtó egy helyes nő jött felém elnézést kért és mondta kit keres. Ekkor jött rá hogy meztelen vagyok. Meglepődött de nem hisztizett. Kinyitottam az ajtót mondtam a szomszédasszonyomat keresi. Aki közben meg is jelent. Köszöntek és bementek a házba a kocsi a bejárómba maradt. 10 perc után hallottam búcsúzkodnak, majd jött a kocsihoz. Odajött a kerítéshez megkérdezte beszélhet velem. Kinyitottam az ajtót vártam, hogy elmondja milyen szemérmetlen vagyok. De nem csak beszelgettünk, miközben odaért a postásunk is (hölgy). Ő is most látott először meztelenül. Átvettem a leveleket, megállapította nagyon meleg van. Nagyot mosolygot és mondta jövök holnap is. Az új ismerősöm tekintete szinte égette a fenekemet. Amikor elment a postás nem is hagyta ki. Jó feneked van, és megsimogatta(jól megmarkolta).
Telefonszámot cseréltünk, sietett...
Hát..
Én fiú vagyok és ez nem az én telóm
Hanem unokahúgomé és mist ezen irok
Egyszer unokahúgommal elmentünk cukrászdába és ő wc-n volt kijött és mondta mutat valamit a lány wc-be
Aszittem valami nagy pók vagy ilyesmj
Bementünk és akkor levetközött mondtam neki hogy ácsi ez..
Letolta a bugyiját már tiszta pucér volt a ruhák a főldön aztán egyszeribe ő is letolta az én gatyám és benyitott egy nő és látott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!