Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért a hülyéknek van jó, sőt...

Mért a hülyéknek van jó, sőt átlagon felüli jövedelmük, anyagi helyzetük? Mit csinálnak ezek az emberek, honnan van ennyi pénzük. Nem általánosítok de a környezetemben csak ilyenekkel találkozom. Érvekkel alátámasztom saját tapasztalattal.25/L

Figyelt kérdés
Tehát a környezetemben pl, sima gyesen lévő anyuka,elvált nincs gazdag család, sem férj elvileg egy cégtől kap pénzt 350.000ft, (fantomcég)most vett magának zsebből egy 10.000 miliós mercit.Másik egy konyhán dolgozó hölgy diszpécserkedik , kb 120,000 ft jövedelem ő is vett németországból egy kocsit, méghozzá bmw x4 mégis mibő??
2017. jan. 17. 18:37
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék nem irigy vagyok van állásom tanult vagyok több nyelven beszélek.Csak ezek az emberek semmiből ,olyan jövedelemre tesznek szert,hogy én kemény munkából egy élet alatt sem fogok.Nem tanult emberek nincs gazdag rokonuk mégis tele vannak ,mint a déli busz mégis ,hogyan??Számtalan ilyen nyerészkedő hülyével találkoztam cégvezetőkkel st.stb tuti nem legálisan...
2017. jan. 17. 18:40
 2/25 anonim ***** válasza:
84%

Jókor van jó helyen, jó embernek nyalt és még számtalan más variáció van, az pedig, hogy te hülyének gondolod őket, nem feltétlen jelent egyet az anyagi rossz léttel.

+Azt se felejtsük el, hogy nem látsz bele a mindennapjaikba.

2017. jan. 17. 18:43
 3/25 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
100%
Figyelj az ilyen fajta sikerhez csak fel kell tudni ismerni a lehetőséget, ehhez nem kell tanulni vagy ilyesmi. Ha két ember kitalálja hogy mibe lehetne úgy beruházni, hogy az meg is térül, ki is fizethetnek mindent, a pluszot elrakják, és nem is olyan terület amiben bárki kiszoríthatja őket vagy 1 idő után tönkremehet mert nem kell senkinek, akkor egész életükben megélhetnek. Józan paraszti ész kell hozzá meg alapműveletek.
2017. jan. 17. 18:50
 4/25 anonim ***** válasza:
76%

Inkább vagyok szegény de okos, mint gazdag viszont hülye. Gazdagodásra mindig lesz lehetőségem, de arra, hogy okosabb legyek felnőtt koromban már csekély.

Ha meg seftel vagy feketézik, mások kárára remélem összefut a NAV-val a fantomcége és ő is.

2017. jan. 17. 18:55
 5/25 anonim ***** válasza:
85%

Akkor talán mégsem ők a hülyék ...

Én a helyedben tanácsokat kérnék tőlük!

2017. jan. 17. 18:56
 6/25 A kérdező kommentje:
De pont ez a lenyeg h nincs vallalkozasuk van egy polgari foglalkozasuk pl a konyhas holgy .Ismerem jol megis honnan van bmw re penze ami 14 misi ne mondja mar senki h a.netto 120 bol osszesporolta...
2017. jan. 17. 18:56
 7/25 anonim ***** válasza:
91%

Ha ennek lenne receptje, mindenki gazdag lenne mert csak végigcsinálná ami a nagy könyvben le van írva. Autót lehet hitelből is venni, (hogy ki mit mond mit vesz zsebből, azt ne higgyük már el azért feltétlenül) és nem feltétlenül kell hülyének lenni hozzá. Fogalmam nincs honnan szeded ezeket a számokat, mert nem gondolnám hogy bárki beszkennelte volna neked a fizetési papírját, vagy az adásvételijét.

Egyébként féltékeny vagy, mert a kérdésedről is lerí, hogy haragszol emiatt az egész világra, ami nem lenne gond 20 évesen, de 25 éves fejjel már illendő lenne túllépni az ilyen dolgokon. VALAMI értéket ezek az emberek is hozzáadnak valamihez, amit állításod szerint busásan honorálnak, ez van.

Lehet az a bizalom, hogy velük mernek sikkasztani, vagy fantomcéget alapítani és lehúzni az adófizetők pénzét, lehet az egy jó szex, amiért olyan pozícióba kerül hogy tyűha, stb. Sosem fogja ezt neked elmondani senki, mert ez mindenki magánügye.

P.S.

Ugyanaz a fajta vagyok, mint te. Akinek azt mondták tanulj sokat, lesz jó állásod, stb. Az ilyen emberek végigtanulnak 20 évet, majd beülnek egy irodába rabszolgának átlag vay átlag alatti fizetésért. Miközben azt érezzük mi vagyunk az okosok és miénk az erkölcsi fölény, Pisti a nyolc általánosával (és a végigbulizott 18 évével) kisakkozik magának egy melót a haverja karbantartó cégénél, ahol fél év múlva ő a kisfőnök, mert bratyizik a nagyfőnökkel és elpakolja a havi félmilliót.

Át kell értékelni hogy ki is igazából a hülye :D

2017. jan. 17. 18:57
 8/25 A kérdező kommentje:
Istenem hat nemertitek full atlag tanulatlan surmok ,akik kb.5 ig nem tudnak szamolni milliokkal nincs itt baki pl a masik no most elszólta,magat h egy cegben van ami nem teljesen legalis
2017. jan. 17. 18:58
 9/25 A kérdező kommentje:
Ertem tehat akkor em vagyok a hulye h nem sikkasztok tanultam esnismetlem nem.vagyok feltekeny azdolgot okra vagyok kivancdi ismetlem Èrdekel...es jol keresek nem ezzel van a gond az en mercem szerint igen.De pont ez a lenyeg igen tudom mennyit keres a konyhabol van tulajdonreszem de mindegy..
2017. jan. 17. 19:01
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, őszinte leszek:

A megnyilvánulásaidból és a helyesírásodból a "tanult" jelzőn kívül minden eszembe jut.

2017. jan. 17. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!