Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért a hülyéknek van jó, sőt...

Mért a hülyéknek van jó, sőt átlagon felüli jövedelmük, anyagi helyzetük? Mit csinálnak ezek az emberek, honnan van ennyi pénzük. Nem általánosítok de a környezetemben csak ilyenekkel találkozom. Érvekkel alátámasztom saját tapasztalattal.25/L

Figyelt kérdés
Tehát a környezetemben pl, sima gyesen lévő anyuka,elvált nincs gazdag család, sem férj elvileg egy cégtől kap pénzt 350.000ft, (fantomcég)most vett magának zsebből egy 10.000 miliós mercit.Másik egy konyhán dolgozó hölgy diszpécserkedik , kb 120,000 ft jövedelem ő is vett németországból egy kocsit, méghozzá bmw x4 mégis mibő??
2017. jan. 17. 18:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Figyelj,személyes tapasztalat alapjàn sajat velemeny alapjan írtam .Érdekes te minősíthetsz engem de ,ha en egy altalam ismert embert illetek velemennyel az főben jàró bűn..Nagyon éles logikai rendszer menten gondolkodsz.Feltettem egy kerdest semmilyen formàban nem szólok bele az ilyen emberek életébe,legfőkeppen nem irigykedek ,mint mar 1000 x írtam az okokra vagyok kivancsi ,h juthatnak ekkora osszeghez.olyan emberek ,akik nem tanultak,nincs jó munkahelyuk,gazdag rokon v csalad..Az idegennyelvekkel keresem a kenyerem ,sokat olvasok ,színhàzba jarok ..nem azt mondtam ,h tökêletes vagyok de ezeknel az embereknel biztos ,h tanultabb es nagy valószínűseggel becsuletesebb is..
2017. jan. 18. 10:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20: Nem Neked szólt a 19, hanem éppen a Kérdezőnek, csak kicsit összeolvadt. Elég arrogáns dolog másokat lehülyézni. De ez nyilván csak meggondolatlanság volt. Meg azt látom, hogy összekeveri a dolgokat. Ha azt látja, hogy azok a fogalmazzunk így, hogy gyengeelméjű emberek nem becsületesek, ahogy később írta, akkor meg nem tudom, miért tette fel a kérdést.
2017. jan. 18. 10:24
 23/25 A kérdező kommentje:
Szerintem meg álszentseg azt mondani ,h hulye es arrogans,aki masokat lehülyez ...Tényleg ennyire nehéz elhinni,h finomitok,ostobàknak vannak,olyan javaik,melyre becsületes uton szinte lehetetlen szert tenni...pl akit írtam vett egy bmw_t ,hüvosvolgyben lakik egyedul mellette meg konyhai dolgozó egy kifőzdeben..Ez így kerek nekem furcsa csak arra vonatkozott hh az ilyen emberek magas szinvonal elnek pedig elv semmi nem indokolja..Remelem ,így érthető voltam,de tovabbra is le lehet engem hulyezni meg irigyezni ..csak akkor sem ertem ,de biztos emiatt az ertetlenseg miatt = az irigyseggel eleg egyszerűs cimke.n
2017. jan. 18. 10:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondtam ilyet, de kétségkívül vannak olyanok, akik provokációnak vélhetik, hogy így tetted fel a kérdést.

Ahogy feljebb említettem, vannak annak módjai, hogyan jusson az ember sok pénzhez. De ugye, ahogy Te is mondod, meg én is úgy sejtettem, hogy vagy protekcióval vagy nem tisztességes úton.

2017. jan. 18. 18:08
 25/25 anonim ***** válasza:

A talpraesettség többet ér 10 diplománál

Apukámnak csak szakmunkása van ,mégis rengetek pénze a méhészet és erdészet gyanánt.. nekemis csak 10 osztályom van, mégis sikeres méhész lettem énis

2018. febr. 7. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!