Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért a hülyéknek van jó, sőt...

Mért a hülyéknek van jó, sőt átlagon felüli jövedelmük, anyagi helyzetük? Mit csinálnak ezek az emberek, honnan van ennyi pénzük. Nem általánosítok de a környezetemben csak ilyenekkel találkozom. Érvekkel alátámasztom saját tapasztalattal.25/L

Figyelt kérdés
Tehát a környezetemben pl, sima gyesen lévő anyuka,elvált nincs gazdag család, sem férj elvileg egy cégtől kap pénzt 350.000ft, (fantomcég)most vett magának zsebből egy 10.000 miliós mercit.Másik egy konyhán dolgozó hölgy diszpécserkedik , kb 120,000 ft jövedelem ő is vett németországból egy kocsit, méghozzá bmw x4 mégis mibő??
2017. jan. 17. 18:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Tartalomra koncentràltam,nem a helyesíràsra ,mivel telefonról gyorsan írtam.Nem engem kéne minősíteni ,hanem vàlaszolni a kérdésemre. Koszi
2017. jan. 17. 19:05
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem értem a megnyilvanulassal mi a bsj ez egy vélemény leget egyeterteni meg nem is csak támaszd alà érvekkel.
2017. jan. 17. 19:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz Kérdező?

Mondjuk ki (helyetted), hogy ezek bűnözők valamilyen formában?

Rendben, kimondom!

És akkor mi változik?

Bűn és bűnözés volt, van és lesz, míg ember él a Földön.

Hülyéknek azonban nem merném kategorikusan nevezni őket, mert ha ilyen látványosan csinálhatják és nem buknak le, valamit nagyon jól csinálnak.

Ennyi van ebben a történetben, akárhogy is ragozgatjuk ezt.

2017. jan. 17. 19:47
 14/25 anonim válasza:
89%
Azért mert az okos emberek tele vannak kétségekkel az ostobák(hülyék) meg tele önbizalommal!!!
2017. jan. 17. 21:07
 15/25 anonim ***** válasza:
83%

Hát megmondom őszintén, én téged inkább a hülye kategóriába sorolnálak be.

Irigy vagy, mert másnak megadatott az, ami neked nem.

Szűklátókörű vagy, mert nincs elképzelésed, hogy az embereknek hogyan telhet arra, amire neked nem.

Primitív vagy, mert nem tudod, hogy az, hogy valaki "okos", vagy "hülye", az teljesen szubjektív. Lehet, hogy aki a szemedben hülye, sokkal értelmesebb, intelligensebb, és nagyobb rálátása van a dolgokra, mint azok, akik a szemedben okosak.

2017. jan. 17. 21:50
 16/25 A kérdező kommentje:
Te, meg jo naiv vagy es nem tudsz valaszolni a kerdesre majd pont 120,000ft sporol össze egy bmw ,ami raadasul uj modell .Nem vagyok irigy kepzeld el mint feljebb îrtam keményen dolgozom es tanulok...es nekem az az elkepzelesem,h meg kell dolgozni a dolgokert főleg Magyarorszagon...eleg sok emberrwl talalkoztam egy csomoan a rendszer kegyeltjei pl rendszervaltaskor forintokert megvett egy uzletet ma milliomos..Írni -olvasni sem tud az ember.Szóval kioktathatsz de azontùl ,h az okokat keresem. Pl a no akit pl hoztam irtam h nem vagyonos tehat a munkajabol nincs penz a fiat is ismerem ,nem gazdagok ..szoval biztos en vgyk szuklatokoru ,h nem gondolom megsporolt egy luxusautonyi penzt.Alvilagi emberekkel baratkozik..szóval biztos.ket szep kezevwl gyujtotte ossze
2017. jan. 17. 22:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az az elképzelésem, hogy mindenki azzal a lapokkal játszik, amiket kapott. Főleg ebben az országban szánalmas keresetek vannak, így nem csoda, ha az emberek nem elégednek meg azzal ami van.

A legkorrektebb az, ha tanulsz keményen, és majd dolgozol, de mások más módszerhez folyamodnak, vagy másból lesz pénzük:

-Szétteszik a lábukat a legelső gazdag pasinak / Lehúzzák a sliccet a legelső gazdag csajnak, akit látnak.

-Örökölnek

-Nyernek a lottón

-Hitelt vesznek fel

-Lopnak/csalnak

-Találnak egy zsák pénzt (?)

-Kölcsönkérnek

Szóval van ezernyi módja annak a luxusautó megszerzésének.

2017. jan. 17. 23:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz okosnak lenni, hogy gazdag legyen valaki. Gondoljunk csak K. Attilára, akitől 15 évvel ezelőtt volt hangos a média brókercsalásai miatt, pedig csak 8 általánosa volt, valamint az A-val kezdődő vezetéknevű druszájára, aki a Whiskey-s rabló néven elhíresült bankrabló volt, s a börtönben szakmát, érettségit, nyelvvizsgát és diplomát szerzett. A teljes nevüket nem írtam le, mert ma már a bűnözőknek is vannak személyiségi jogai, de nyilván tudod, kikről beszélek.
2017. jan. 18. 05:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Vannak hasonló meglátásaim, de ne általánosítsunk.

10-nek: Az interneten nem mindenki tartja be a helyesírási szabályokat és olyan is van, aki beszél nyelveket, de magyarul borzalmasan ír. Nem lehet mindenben jó valaki.

Nem bántásként, de a "hülye" szónak vannak választékosabb kevésbé sértő szinonimái. Például: buta, ostoba, tudatlan, tanulatlan, műveletlen, bárdolatlan, pallérozatlan, faragatlan, alpári, parlagi, stb... Meg valóban, ha már magadat tanulnak mondod, és másokat lehülyézel, ne csak a tartalomra figyelj, hanem a helyesírásra is, hogy nehogy Rólad alakuljon ki ilyen vélemény. "Idegen nyelveket tudni szép a hazait pedig lehetségig mívelni kötelesség." - ahogy Kölcsey írta. Jó értem Én, hogy néha ír meggondolatlanságokat az ember. Különben is, nem mindenkinek van lehetősége tanulni, de ennek ellenére még lehet leleményes. Örülj Neki, hogy Neked volt! Nekem is van diplomám, viszont nyelveket, sajnos nem beszélek. Én azt látom, hogy a kapcsolati tőke is nagyon számít ma. Annak a kismamának a gyerekének biztos van valami köze annak a fantomcégnek a vezetőjéhez, azért pénzeli.

2017. jan. 18. 06:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

19: reagálok, mert úgy látom a hozzászólásod nagy része nekem szól. A helyesírása a kérdezőnek egy dolog, a megnyilvánulásai meg egy másik. Nekem a kérdéséből és a válaszaiból szummázva úgy jön le, hogy a kérdező irigy, más életébe kotnyeleskedik bele és feljebbvalónak hiszi magát. (Pl 25 évesen kijelenti másokról, hogy hülyék, vagy hogy okosak)

A tanultságot 2 idegennyelv elsajátításával teszi egyenlővé, pedig őszintén szólva én is beszélek két másik nyelven a magyaron kívül folyékonyan, mégsem hinném, hogy ez a tanultság bármilyen fokmérője is lenne.

Nekem a tanult ember az, aki ha leír három mondatot, abból kettő nekem új, elgondolkodtat, vagy vitára késztet, stb. Vagy legalább érdekes.

2017. jan. 18. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!