Mi kell neked ahhoz, hogy köszönj valakinek?
Figyelt kérdés
Tudom, hülyén hangzik a kérdés, de érdekel a dolog. Milyen kapcsolat kell hozzá nektek, hogy köszönjetek az utcán valakinek? Elég egyszeri szóváltás, vagy csak közelebbi ismerősnek szoktatok? :)2018. febr. 24. 21:52
11/13 anonim válasza:
Annak köszönök akiről tudom vissza is köszön, pl. aki kerüli velem a szemkontaktust(elnéz, rám se néz) annak nem szoktam(ez olyanra is igaz akinek egyébként szoktam). Bővebben: azoknak akikkel volt legalább egyszer egy értelmes szóváltásunk és szívesen beszélgetnék vele utána is, de vannak olyanok is akikkel köszönő viszonyban vagyok csak (falu miatt). Munkahelyen azoknak akiknek bemutatkoztam valamilyen megbeszélés miatt.
12/13 anonim válasza:
Az utcán? Hogy tudjam, hogy ismerem, és ne kalandozzanak a gondolataim valahol teljesen máshol. Volt már olyan, hogy gondolatban teljesen máshol jártam, és olyan ismerőst sem vettem észre, akivel egyébként rendszeresen találkozom. Egyébként egyszeri szóváltásból még nem marad meg valaki az emlékezetemben. Jó az arcmemóriám, de ahhoz, hogy az arcot névhez kössem, és hogy honnan ismerem, egy szóváltás nem elég. Például ahol lakom, a panel két vízvezeték-szerelőjét sem ismerném meg, az utcán, pedig mindketten jártak már nálam 1-1 alkalommal megjavítani valamit.
13/13 anonim válasza:
Többszöri szóváltás szükséges hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!