Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért tartják kifogásnak az...

Miért tartják kifogásnak az emberek ha anyagiak miatt nem szeretnék soha családot?

Figyelt kérdés

Bár úgy tartják soha ne mondd hogy soha, mégis az én véleményem a helyes, akárki akármit mond, szép dolog a család, egy-két gyereket felnevelni, de nem ebből lesznek a számlák rendezve, nem lesz ettől tele az autó tankja stb

Meglehet nézni az ingatlanárakat, vagy épp a használtautó.hu-t milyen kínálat van, csak az a nem mindegy hogy mennyiért.

Sajnos a magyar ember ebben is az önzőséget látja, ahelyett hogy kormányzásban keresné a hibát.

Nem gondolom hogy én lennék a hibás azért mert 170-et keresek, hol ott kint 800 ezer nettót is kapnak ugyanezért a szakmáért, akkor hol is a probléma?

Mondják hogy huszonévesen még meggondolom magam kétszer, de én erre azt tudom mondani hogy először egy nagy váltás kéne a politikában ami már nyugatiasan fiatalosan gondolkodik, de még onnantól is minimum 10 év kéne hogy élhetővé váljon az ország, nagy beruházásokkal, saját iparral ami lehet egy jó márka, jó termék is stb, csak termelje a saját országának a hasznot hogy ne a külföldi jöjjön ide "olcsó munkaerőért"

A szülők azt mondják annak idején is meglehetett oldani a családalapítás, felneveltek két gyereket tisztességesen. De ennek az volt az ára hogy a mai napig szerényen élünk, meg van a pénz amire kell, de meg is nézzük mire költünk, hogy maradjon tartalék és az autó is rendben legyen ha kell.

Sajnos akikkel kapcsolatba kerültem ennyi idősen, Ők már többet akartak a sima járásnál, oda költözés, együtt élés, mondom ácsi nekem ez sok, így vége is lett.

Én nem szeretnék nélkülözni azért hogy a gyereknek meglegyen minden, vannak szülők akik ilyenek de én nem ezt tekintem követendő példának.

A szülőktől is ezt láttam, amit köszönök nekik, és igyekszem anyagiak tekintetében ezt viszonozni.

Viszont én szeretném magam körül időnként cserélni a holmikat, pl hogy ne 10-15 éves autóval járjak ahogy sok magyar család, csak hogy a gyerek legyen az első, ne okozzon gondot egy TV csere, egy 30-40 ezres cipő ami az adott világmárka élvonalában jár.

Nehéz elhatároznia ezt az embernek, de aki nem keres több százezret hogy jusson mindenre, az átfogja gondolni hol fogja szorosabbra a pórázt.

Én a család nélküli életet választottam, és ez az álláspont bizonyára marad is mert mire egy ingatlant veszek, rendbe rakom, rendbe teszem az életemet, addig leszek 40 éves, és akkor sem fogok ott tartani mint egy tengerentúli vagy nyugati társam, hisz többet engedhet meg eleve.

25F

2018. jan. 28. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

franko de belepofa

Akkor barátocskám jóóóó nagy önző gyökér vagy, mert neked csak azért kell kölyök, hogy jóóóó sok pénzt megspórolj, mert rajta fogsz élősködni öregkorodban. Jóóó kevés eszed van, mert azt számításba se veszed, hogy hány idős embernek van külföldön a gyereke, és biztos skype-on keresztül adnak jóóóó sok segítséget a szüleiknek. :D

Talán 10 év múlva leesik számodra, hogy egy selejt vagy, bár kétlem ;)

2018. jan. 29. 09:48
 12/12 anonim ***** válasza:

# 11

Szerencsétlen, nem a kérdező vagyok..huhu:DDDD

Mi abban az önzőség, ha lesz családod-szeretteid????

Olvasd már végig, hogy ki s mit ír....jóóó, te föld alatti növényzet, ki fényt se látott még;)

2018. jan. 29. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!