Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Létezik olyan tarskereso...

Létezik olyan tarskereso olda, , ahol vak lanyok (is) vannak?

Figyelt kérdés
Elsore (es masodikra is) furcsanak tunhet a kerdes, pedig nagyon egyszeru ok miatt kerdezem. Egy olyan parra vagyom, aki ha azt mondja hogy szeret, akkor ugy is gondolja es nem a kulsosegeket nezi/latja. Ugy gondolom hogy szivesen talalkoznek egy nem lato holgyel mert igazabol nem sajnalatot erzek, hanem ugy latom oket mint egy teljes eletet elo embert. En igazabol nem talaltam ilyen oldalt, remelem hogy itt tudnak segiteni.

2018. jan. 15. 23:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

utsó!

Az miért lenne diszkrimáció, hogy könnyítik a dolgotokat? Nem kéne mindene fölösen megsértődni, inkább meg kéne köszönni, ha lenne ilyen!

2021. febr. 9. 19:04
 22/23 anonim válasza:
Látom az eszed ágába se jutott, hogy nem minden vak jön össze vakkal! Képzeld, nekem egy vak párom sem volt! Szóval köszi a hasznos hozzászólást!
2021. febr. 9. 21:35
 23/23 anonim ***** válasza:

22es, nem azt mondtam hogy ott csak vakok lehetnek es vak vezessen vilagtalant 🤦🏼‍♂️

Csak azt, hogy miert ne lehetne egy olyan kereso kulon, es akkor oda fixen ugy léphetne be vak ember, hogy olyan part talaljon, aki elfogadja!

Szoval szivesen a hasznos hozzaszolast!

2021. febr. 10. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!