1/8 anonim válasza:
Török fiúkkal nem hogy Tinderen, de máshol sem ismerkednék párkeresés céljából. Egyébként sincs Tinderem. Viszont miért nem jók a környékbeliek? Miért kell olyan messze menni?
2/8 anonim válasza:
Török párom van, de az ilyen interneten ismerkedő török pasikkal szóba sem állnék.
5/8 anonim válasza:
Nincs tinderem csak török barátom, akit a neten ismertem meg. Az a véleményem, hogy nemzetiségtől függetlenül (ismerkedtem sok más nemzetiségűvel is) az összes pasi hülye, kivéve amelyik nem. És azt nehéz megtalálni.:) Ismerkedj akivel akarsz, majd úgyis el tudod dönteni, hogy jó-e neked vagy sem.
6/8 anonim válasza:
Törökök? Rosszabbak, mint a cigányok! Ahogy egy itteni fogalmazott egyszer: a cigányok hozzájuk képest csodálatos teremtmények!
Itt lakok Németben, tudom miről beszélek!
Bemész a boltjukba, török zászló meg oszmán meg tököm tudja micsoda, Erdogant éltetik, miközben a legalapvetőbb társadalmi normákat nem tartják be! Szemetelnek, hangosak, büdösek, piszkosak. Borzalom egy nép! Visszataszítóak, undorítóak!
7/8 anonim válasza:
Utolso, gondolom a magyarok meg mind olyanok (meg termeszetesen ugye akkor te is tolvaj vagy, hiszen a magyarok azok), mint akiket Borsod legaljabb zsakfalujabol szalajtasz ossze vagy akik Angliaban mosogatnak... :D. Azok a törökök nem veletlen vannak am Nemetorszagban. A normalisabbja nem megy oda, mert boldogan megel itt is, mert van eleg esze hozza.
8/8 anonim válasza:
Nekem az a bajom, hogy Erdogant éltetik, meg a török rendszert, Törökországot, mindent ki akarnak sajátítani, mintha otthon lennének!
Jó lenne, ha az aki, nem tud viselkedni, páros lábbal hazarugdalnák, török zászlóival együtt!!! Elviselhetetlen egy nép! Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!