Lányok! Hogy tinderen de mondjuk bármelyik másik társ kereső oldalon mit vártok el a fiútól hogyan írjon rátok?
Én azt vettem észre hogy régen jobban értékelték a csajok a kreativitást, egyéniséget, azt ha feldobtál rögtön egy témát.
Manapság ahogy látom az egész a külsőre, külső benyomásra megy. Írhatsz bármit, elsőnek a képed nézik meg és ott dől el hogy visszaírnak e vagy sem.
#3 biztos nagyon sok lány ismerõsöd lehet a középkorból:D
Amúgy ez fiúknál is így van. De nem értem a panaszkodást és értelmetlennek is tartom. Régebb is számított a kinézet és mindig is. Nem kell világ szépe legyen senki sem, de ha túl rossz, akkor értelmetlen a közeledés vonzalom nélkül.
A szép embereket is úgyan úgy kikosarazzák, ha belül nem érdekesek, nem mindegy hogy az elsõ beszélgetésnél koptatnak le, vagy az ötödiknél? Szerintem teljesen mindegy.
Én nem tinderezek, de ha tenném...
Az ilyen szia, mozi? típusú gyökerek automatikusan törlésre kerülnének. Azért legyen már benne annyi, hogy leírja, hogy Szia, szimpatikusnak találtam az adatlapod, lenne kedved ismerkedni/beszélgetni (esetleg megjegyzi, hogy én is szeretek kirándulni mondjuk)... de nem ilyen egyből letámadás. Vicc beválhat, ha tényleg vicces és csőből jön, tehát nem erőltetett... ha kapcsolódik az adatlapomhoz és nem sértő, az határozott pluszpont.
#6. Nem kell mindenkinek odatolni frappáns szövegeket, csak annak, aki iránt érdeklõdsz.
pl. velem sosem fordult elõ, hogy az ilyen üzenetre ne válaszoltam volna.
csam a "szia hogy vagy" vagy puszta GIF förtelmekre nem szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!