Lányok, Ti össze jönnétek egy Arab sráccal?
Nem.
Azért nem, mert alapból nem jönnek be, és én még nem láttam jóképű arabot. Meg azért sem, mert két különböző világban, nevelési módszerben nevelkedtünk, és nekem sosem kéne olyan férfi akinek a zsigereiben benne van a nők lealacsonyítása.
Ahogy mondani szokták: A vér nem válik vízzé, és idővel minden arab férfi a saját családja elveit vallja. Nem kell, hogy fanatikus legyen, és nem gondolom, hogy minden arab terrorista. Ismerek arab férfiakat, van köztük akikkel jó barátságban vagyok, de soha semmi pénzért nem kellenének mint szerető.
23/N
Jólvan na, beismerem, úgy döntöttem h kisérletezek egy kicsit,
Haverokkal fogadtunk h melyik srác mennyi igen-t fog kapni és ezért 😂😂
Ugyanaz a válaszom, mint a cigányos kérdésre :D Ha esetleg más nemzetiségekre is kíváncsi vagy, akkor is ugyanez a válaszom, csak cseréld le a cigány szót afrikaira, ázsiaira, oroszra, jamaikaira, eszkimóra, vagy bármire, amire kíváncsi vagy.
Ha rendes, normális, tisztességes ember és a személyisége illik az enyémhez, akkor nem utasítanám el csak azért, mert cigány.
Ha rendes, normális, tisztességes ember és a személyisége illik az enyémhez, akkor nem utasítanám el csak azért, mert arab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!