Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok! Ti inkább egy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti inkább egy biszex vagy egy homofób sráccal jönnétek össze?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ugyanolyanok.

A biszex srác hűséges és fel sem merül számára, higy melletted mással legyen, de korábban járt sráccal.

A homofób meg tényleg durván homofób.

Melyikkel jönnétek össze inkább vagy melyik okozna nagyobb hátrányt?

Miért?

2017. nov. 19. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
biszex
2017. nov. 19. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Biszex! Egyértelmū! Imádom ha egy srác élvezi az életet, és nem fél felvállalni! 19l

A homofóbokról inkább nem beszélek..

2017. nov. 19. 23:48
 3/9 anonim válasza:
18%
Az utolsó egy troll. Nincs az a lány, aki kapcsolatba lépne egy olyan férfival, aki szopni is szeret. 21/l
2017. nov. 19. 23:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért ezt nem mondanám. :D

Sok lány van, akit érdekelnek a biszex, sőt... a meleg férfiak. Személyesen is ismerek ilyet, hozzátéve, hogy én meleg vagyok és még így is volt aki konkrétan kb csak ezért tett ajánlatot. xD

Szóval, léteznek azért ilyenek, meg olyanok is, akiket egyáltalán nem érdekel, ahogy olyanok is akiknél ez kizáró ok körülbelül. (HEHE, csak nehogy menet közben derüljön ki a dolog. xD)

Ugyanez a helyzet a homofóbokkal. Van, akinél kizáró ok, van akit nem érdekel, sőt, talán olyan is, akinél ez plusz pont úgymond.

Meg van akinél egyik sem nyerő.

Ez egyértelmű, tapasztalat, csak érdekelt, hogy a válaszadó nők mit gondolnak erről. :)

És persze köszönöm mindenki válaszát, véleményét.

2017. nov. 20. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Inkább biszex. Nem jönnek be a homofób emberek, nem szeretem ha valaki a szexualitásuk miatt utál más emberek. Főleg ha ennek hangot ad, provokál, neadjisten erőszakos is. Van egy meleg tesóm így biztos nem mutatnék be egy durván homofób pasit a családomnak, de az meg milyen lenne hogy akkor sose találkozna a pasim a családommal. Az meg csak kicsit lenne fura ha előttem pasival is járt a srác, de ezt nem tartom kizáró oknak.
2017. nov. 20. 04:02
 6/9 anonim ***** válasza:
98%

Magam is biszex vagyok,úgyhogy egyéertelmű hogy inkább a biszexel

23/L

2017. nov. 20. 04:22
 7/9 anonim ***** válasza:
98%
Ugyanaz a véleményem mint az elöttem szóló 2 embernek :D
2017. nov. 20. 06:57
 8/9 anonim ***** válasza:
97%

Biszex vagyok, utálom a homofóbokat, amúgy is milyen homofób az aki a fiúkat utálja dr biszex lánnyal összejönne? Az ilyen kétszínű,hímsovén emberkéket megvetem, soha nem kéne egy ilyen. Ugyhogy egyértelműen a biszex fiút választanám.És mivel izgat a fiú fiúval ha ő is benne lenne örülnék néha egy-egy hármasnak is,ebből a szempontból is jobb a biszex srác.Eddig csak biszex barátaim voltak.

20/L

2017. nov. 20. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
97%

Mivel én is biszex vagyok, inkább a biszex-el.

Utálom a homofóbokat.

2017. nov. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!