Létezik olyan tarskereso olda, , ahol vak lanyok (is) vannak?
Tehát inkább ne lásson a lány, csakhogy a te beteges elképzeléseidnek megfeleljen...fub+
Ez kifejezetten sértő egy vak lány számára, elhiheted és taszítaná.
Amúgy édesanyád is vak volt? Vagy ő is csak a külsőségeket nézte apádban?
Ne tagadd, hiszen te írtad, nem szószerint, de a lényegben, hogy egy vak lánynak jobban örülnél, mert nem lát. Nem ismerek túl sok vakot, de szerintem ez nekik igencsak nagy sértés lenne.
Normális lánnyal meg bármikor találkozhatsz, utcán, neten, tényleg bárhol.
Én is annak tartom magam, habár nem vagyok vak, se mozgássérült, így nem tudom, hogy nálad a 'normális' mit jelent, de nekem eléggé ellenszenvessé tetted magad a kérdéseddel.
Nem azért, emrt nincs barátnőd, nekem sincs pasim, hanem mert te fejedben az él, hogy ha valaki valamilyen szinten sérült, akkor ő hamarabb el fogad téged, nem igaz?
Csak mesének, ismerek egy vak lányt, és a barátja, vagyis már férje, nem azért jött össze vele, mert vak lenne, hanem beleszeretett. Az ilyen szándékos kereséseknek sosem az a végeredménye, amit várnál.
Amíg külön kategóriának tartod a teljesértékűt-a teljes életet élőt, és a vakot, addig ne akarj ismerkedni velük.
Nem az a legnagyobb baj, hogy vakkal akarsz ismerkedni kifejezetten, bár nem tartom egészséges gondolkodásnak, hanem az, hogy nem is tartasz egyenrangú félnek minket.
Igen, teljes mértékben felháborított a megfogalmazásod, hogy -teljesértékű vagy vak...-
Mutatsz magadrol képet?😊😊😊😊
Lehet,hogy csak önbizalom hiányos vagy ,de amig tudjuk ,hogy nézel ki addig...
XD
Kulon kategorianak tartja stb...mert azok, meg te magad nem tartod kulon kategorianak, hogy vak, es akkor szerencsetlen kerdezo mar nem normalis?
Az nem normalis aki elfogadna egy vak nőt? Tehat egy vak nő nem normalis?
Allitsatok mar magatokon sszátok meg. Mi kozotok hozza o miert keres ilyet. Onbizalom hianyos es meg bantjatok is.
Gratulalok!
Raadasul tok valid etveket irt. Es ha en jokepunek tartom magam es adnek egy olyan aldast egy vak nonek, hogy velem lehet en is nem normalis vagyok? A vakok nem erdemlik meg a szerelmet, torodest stb, egy ronda vagy akar szep vagy akar atlagos embertol es nem lehet oket is keresni? Meg jo hogy kulon kategoria ember! Hat vak!!! De nem diszkriminalja. Ti diszkriminaljatok ot is, meg a vakokat is!
Allatok!
Úgy veszem észre, ez a kérdés elég régi, de van egy két olyan hozzászólás, amit egyszerűen nem tudok szó nélkül hagyni, ezekért előre is elnézést kérek ha kicsit emelkedettebb hangvételűre sikerül!
Vak vagyok, és lány, és volt időszak az életemben, amikor kipróbáltam 1-2 társkereső / ismerkedő oldalt! A 21. században élünk, a vak emberek is képesek használni a számítástechnikát, tehát társkeresőt is képesek használni! Lehet hogy bonyolultabban, meg lassabban, de nem lehetetlen. Az az elképesztő diszkriminatív megnyilvánulás, hogy a vakoknak van külön társkereső, hát olyan kegyetlenül rosszul hangzik, hogy felsírok a gondolattól is! Nincs ilyen, és ha lenne soha az életbe nem csatlakoznék hozzá, én legalábbis személy szerint!🤣🤣 rengeteg jól látó barátom van, és teljesen kompatibilisen együtt tudok velük élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!