Szerintetek ez nagyon gáz?
Őszintén mondom, ha irigykedő típusú ember lennék, most nagyon-nagyon irigy lennék rád, pontosabban a tudásodra! :) Egyszer egy golyóstollat akartam megszerelni, akárhogy próbálkoztam vele, férfi létemre nem ment... Odajött a húgom, szétcsavarta, megfordította benne a rugót, és rendesen működött.
Hát, ilyen szinten áll a műszaki érzékem (vagyis annak a teljes hiánya).
Fogalmam sincs, mit jelent az a dióda, a kondi, az IC, vagy a 6kOhm-os ellenállás. Azt sem tudom pontosan, hogy kell kiejteni az utóbbit.
És ilyenkor annyira irigy vagyok azokra (Nem vagyok az!), akik ennyire jó műszaki érzékkel vannak megáldva! :)
Ügyes vagy, le a kalappal! :) Büszke vagyok Rád, így, ismeretlenül is! :)
Utolsó: ez nagyon jól esett :))
Amúgy nem hiszem hogy erre szükséged lesz vagy valami ezért nem írom le hogy mi micsoda.. 6 kiló omós ellenállásnak mondjuk
# 13
Ja, 1-2 db hajvágóért ő most bűncselekményt követ el...
Ha te családodtól kapsz egy rossz számítógépet s neten láthatóan, benne pár jó alkatrésszel, akkor te is bűnöző vagy ennyi erővel...rád fogjuk akkor ezt, jó?
Aki gyermekruhákat fogadna el, azt mivel vádolnád vagy törvényed? Gyerekkínzással?
Szánalmas féreg, aki ilyesmiből sz@rt kever bár tény, hogy egy mocskos oldal azon, tele irigy férgekkel....Én is szívesen adom vackaim olyannak, aki még valami hasznosat tud vele kezdeni, mert a lerakaton még értékesítik is saját zsebbe, miről "beszélünk" akkor...ha egy bácsika-gyerek örül, hogy rádiót bütykölhet sikerélményért, legyen öröme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!