Szokott valaki csak úgy random emberekkel ismerkedni?
Néha vizsgaidőszakokban mikor látok egy hozzám hasonlóan kiöltözött diákot akkor szóba elegyedek velük. A legtöbb nyitott és barátságos nekem általában feldobja a napom és a vizsga előtti stresszt is csökkenti. Volt köztük kémikus, matematikus lány aki az analízis vizsgára várt, van amelyikkel még máig is tartom a kapcsolatot.
Meg nagyon ritkán kocsmákban, szakesteken is ismeretlen társasághoz keveredünk / keveredek de azokból nem mindig lesz több futó ismeretségnél több.
Interneten való beszélgetés / ismerkedésnél mindig azt tapasztaltam, hogy valaki vagy nagyon nyitott, vagy teljesen elzárkózó ("titkol" mindent) köztes állapot nem igazán van. 19/F
Én szeretek új embereket megismerni, ezért nem is zárkózom el attól, hogy mondjuk a buszon, vagy kávézóban, vagy bárhol valaki mellém csapódjon. Én a legtöbbször sietek, szóval ritkán szólítok meg embereket, azonban legutóbb épp egy szórakozóhelyen vártam a barátnőmre, amikor kijött 3 fiatal, és random elkezdték mondani, hogy még nem indult be a buli, és milyen jó, hogy látnak, meg ilyenek, mintha ezer éve ismernénk egymást. Aztán az egyik lány közülük megkérdezte, hogy amúgy ismerjük egymást, mire nevetve bemutatkoztunk. Kábé 20 percet dumáltunk, és tök kedvesek és életvidámak voltak.
Én amúgy is nagydumás vagyok, szeretek beszélni, csak sajnos nem mindenki szereti.
Aha. Szoktam.
Twitteren. Gyertek twitterre !!! Jeeeee 😁
Velem is megismerkedhetsz. :)
Írj rám! :D
23/F
Én itt gyakorin nagyon sok emberrel beszélgetek, és anotalkról is vannak jó ismerőseim. Nekem nincs túl sok barátom élőben és túlságosan nem akarok rájuk szállni. Próbáltam közösségekbe járni, de olyan helyen lakok, ahol ilyenből elég kevés van. Nekem a netes vált be inkább.
Ha szeretnél, rám írhatsz.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!