Hogyan barátkozzak meg a suliban random emberekkel?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem sok barátom van, és vannak a suliban tök szimpatikus diákok, és hogy mégis hogy ismerkedjek össze velük? Mármint mit mondjak, hogyan adjam elő magamat, vagy facebook-on írjak, de ott is mit?2013. okt. 31. 21:14
1/4 anonim válasza:
Odamész szünetbe hozzájuk és beszélgetni kezdetek, mondjuk arról, hogy milyen órátok lesz, milyen a tanár.
2/4 anonim válasza:
Dobókockát dobálsz folyamatosan.
3/4 anonim válasza:
NEHOGY RÁÍRJ FÉSZEN .... az a legrosszabb amit tehetsz... én is meg mindenki hülyének néz ha a büdös életbe még lehet nem is láttalak ... írod h egy suliba jártok és fészen írsz IRL meg szarsz a fejemre oda se jössz... DE ha kifogsz egy hasonlót mint te h nincs sok barátja akkor menni fog fészen is :) remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!