Hogyan barátkozzak meg valakivel?
Sajnos költözés miatt nincsenek barátaim, és ahol most lakunk (már 3 éve), itt még mindig nincsenek barátaim, már próbálkoztam, de nem tudom hogyan kell. Egy-két alkalommal azt hittem sikerült, de csak újabb kihasználó emberekbe botlottam.:(
Én egy bizonyos személyre gondolok, most a nővéremmel jár. Régebben az unokatesóimmal voltunk egy buliban(sajnos ők már nem itt laknak), és a nővéremnek a barátja is ott volt(akkor még nem voltak együtt a nővéremmel). Táncoltunk a tesóimmal, de tesóim valamiért eltűntek egy időre, egyedül táncoltam, és a nővéremnek a mostani barátja odajött, és elhívott hogy menjek vele táncolni azzal a 3 csajjal.:) És sikerült, 3 csaj volt egyszerre!:D Aztán kb. ennyi volt(az egyik csajjal sikerült összejönnöm, de ott hagyott...). Azóta nem találkoztam vele(mármint a nővéremnek a barátjával). És most, amióta a nővéremmel együtt van, minden nap lejár ide, de én nem tudom hogy szóljak hozzá stb... Nem tudom hogyan kell barátkozni.:( Mit csináljak? Miről beszéljek? Hogy menjek oda hozzá? Általában a nővérem szobájában vannak mind a ketten. Zárkózott vagyok, és ha bemennék oda, valószínűleg meg sem szólalnék, mert nem tudom mit mondjak. Egyébként kb. 1 hete járnak a nővéremmel.
"Egyszerűen nem tudom hogy miről beszéljek."
Nem kell azt előre elhatározni,hagyd a dolgokat a maguk útján menni.
Csak figyelj másokra,és majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!