Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Segíthet az, ha neten random...

Segíthet az, ha neten random emberekkel chatelek?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam kimondottan jó társaságnak vagy érdekes embernek, nem sok mondanivalóm van. Talán így megváltozhatok?
2015. márc. 28. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán.

Nemed?

2015. márc. 28. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért értékeled le ennyire magadat? Akkor hogyan gondolod, hogy mások értékesnek tartsanak, ha magadat nem tartod annak? Gondolkozz!
2015. márc. 28. 23:03
 3/5 A kérdező kommentje:

A legutóbbi ilyen élményem az volt, amikor körülöttem 3-an is arról beszéltek, hol voltak cserediákok. Mivel én nem voltam benne ilyen dolgokban, csak ültem mint egy zsák krumpli, amit szóvá is tettek...

egyébként 19F

2015. márc. 28. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Illetve nem tudom direkt írtad-e azt, hogy "értékes" vagy félreolvastad amit írtam, de én érdekest írtam. :)
2015. márc. 28. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten szerintem igen. :)

Ha szeretnéd, szívesen beszélgetek veled, bár nem tudom, hogy erről az oldalról keresel-e random embereket, vagy esetleg egy teljesen másikról.

2015. márc. 29. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!