Szokott valaki csak úgy random emberekkel ismerkedni?
Közösségi oldalakra nem járok, bár fórumokon is lehet ismerkedni, az igaz :)
Élőben nekem elég könnyű csevegni egy csomót s ha más nem lesz, jót beszélgettünk :) Igen verbális vagyok, ez kicsit akadályoz is, mert nem mindenki tud velem lépést tartani s van, aki berág, hogy monologizálok. Nagyon magányos fiatalkorom volt, hajlamos vagyok rá, de aki szintén verbális, az elég kiegyensúlyozott csevegésre képes velem, ez a normális (vagy az, hogy én beszélek többet, de a beszélgetőpartneremnek ez bejön).
Tartós ismeretségekkel nincs nagy szerencsém, mindig közbejön az élet a másik részéről. Esküvő, halál, új társaság... Nehéz tartós barátságokat kötni.
Interpalson ismerkedtem regen kulfoldiekkel, de tul sok volt a perverz barom, ezert azt ott hagytam. Innen gyakorirol is van egy jo baratnom, egyszer anotalkon is megismertem eg ynagyon aranyos fiut, de en eloben is ilyen nyitottabb vagyok, ha megyek a barataimmal varosba neha odacsapodunk egy masik tarsasaghoz es egyesulunk veluk, ott is lehet ismerkedni.
15L
Szoktam, egy próbát megér, nem? :) 19l
Élőben és közösségi oldalakon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!