Fiúk, nektek bejönnek az ilyen kinézetű lányok?
"A tüsi haj viszont nem veszélyes az illetőre, sem másokra, így a büntetés indokolatlan: korlát egy nemlétező gödör körül."
Az a helyzet, hogy ez csak a vágyaidban van így. De az ember nem ilyen, nem így működik. Ami nagyon kilóg az elfogadott normából, azt szankcionálják, akkor is, ha az nem jelent másokra veszélyt, vagy nincs semmilyen negatív következménye. Én azt megértem, hogy szeretnéd, ha nem így lenne, de ahhoz az emberi jellemet kell lényegileg megváltoztatnod. Ez pedig még senkinek sem sikerült, pedig voltak próbálkozások.
Az rendben van, hogy a baráti körödet és egyéb kapcsolataidat az egyéniségednek megfelelően alakítod ki, de ez azt jelenti, hogy tudatosan, a körülmények és következmények figyelembevételével vállalod fel a stílusodat. Már korábban is írtam, hogy ez így oké. De ha valaki csak azért mert bele ilyesmibe, mert az éppen "trendi" egy bizonyos körben, akkor az bizony nagyokat eshet az általad nem létezőnek áhított gödrökbe. Ha azt hangoztatod, hogy nincsenek ilyen gödrök, ezért nem kellenek a korlátok sem, akkor ezzel másokat veszélyeztetsz. Én nem "hülyefeministázlak" le, látom, hogy lehet veled értelmesen vitatkozni, de azt is be kell látni, hogy nem mindenki ilyen. Neked megvan az eszed és az érzelmi intelligenciád, hogy megálld a helyed ilyen helyzetekben, de ha állást foglalsz, akkor felelőssé válsz azokért, akiknek viszont ez nincs meg.
"elég megváltoztatni a normát"
És hogyan, milyen módszerrel szeretnéd ezt elérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!