Fiúk, nektek bejönnek az ilyen kinézetű lányok?
18: 11 írta, hogy azért irritálja ez a hajviselet, mert a feministák viselnek ilyet, te pedig az ő állításait vetted védelmedbe. Ha jelzed, hogy mégsem értesz velük egyet, annak megfelelően reagáltam volna. Szintén 11 kezdte el a gúnyos, vagdalkozó, jobboldali fröcsögést, így ebben a stílusban válaszoltam. Mindenkivel a saját szintjén kell kommunikálni.
Azt pedig te írtad, hogy aki vélemény után ítél, az jobban korlátolt (sic!), mint aki külső után. Ez megfordítva annyit tesz, hogy a külső alapján hozott ítélet jogosabb, mint amit a másik megnyilvánulásai, gondolkodásmódja alapján hozunk. Erre írtam, hogy ebben a formában hülyeség. Ha a vélemény szó jelentését ez esetben arra korlátozzuk le, hogy esztétikaklag tetszik-e valami, akkor igazad van, bár ezt inkább ízlésnek nevezném, mivel az pontosabb. Igazából az a sokatmondó szerintem, hogy egy hajviseletre vonatkozó kérdés harmadik válasza már feministákat emleget, és mily különös, nem a feministák kezdtek kampányolni, holott állítólag minden fórumon ezt teszik.
"Szerinted mi viselnivaló következményei vannak a tüsi hajnak"
Mondjuk megvető tekintetek és vélemények, kötözködés, esetleg kiközösítés. Az, hogy feministának tartanak, akkor is ha esetleg nem az vagy. Az, hogy ez behatárolja a lehetséges baráti körödet, a párkapcsolatról nem is beszélve. Az, hogy ezzel egy olyan üzenetet küldesz mások felé, ami nem biztos, hogy egybevág a személyiségeddel, aztán meg nem érted, hogy miért úgy viselkednek veled, ahogy...
És akkor még az idős nénik sajnálkozó pillantását nem is említettem, hogy "jaj, szegénykém, biztos beteg..."
A szociális büntetés, amiről te beszélsz, az maga korlát. Olyan, mint a gyorshajtásért a pénzbüntetés, vagy a gyilkosságért a börtön. A tüsi haj viszont nem veszélyes az illetőre, sem másokra, így a büntetés indokolatlan: korlát egy nemlétező gödör körül.
A baráti kört, lehetséges párok körét ledig bármilyen stílus, életmód, hobbi leszűkiti, amit az emberek általában vállalni szoktak. Elvégre arra is való az ember egyénisége, hogy annak megfelelő társaságot válasszunk.
Engem a 74%-os már lepedofilozott egyszer minden ok nélkül. Szerintem nagyon beteg agyilag. Kábé ilyen szinten van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!