Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, nektek bejönnek az...

Fiúk, nektek bejönnek az ilyen kinézetű lányok?

Figyelt kérdés
[link]

2018. jan. 4. 23:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
59%

18: 11 írta, hogy azért irritálja ez a hajviselet, mert a feministák viselnek ilyet, te pedig az ő állításait vetted védelmedbe. Ha jelzed, hogy mégsem értesz velük egyet, annak megfelelően reagáltam volna. Szintén 11 kezdte el a gúnyos, vagdalkozó, jobboldali fröcsögést, így ebben a stílusban válaszoltam. Mindenkivel a saját szintjén kell kommunikálni.

Azt pedig te írtad, hogy aki vélemény után ítél, az jobban korlátolt (sic!), mint aki külső után. Ez megfordítva annyit tesz, hogy a külső alapján hozott ítélet jogosabb, mint amit a másik megnyilvánulásai, gondolkodásmódja alapján hozunk. Erre írtam, hogy ebben a formában hülyeség. Ha a vélemény szó jelentését ez esetben arra korlátozzuk le, hogy esztétikaklag tetszik-e valami, akkor igazad van, bár ezt inkább ízlésnek nevezném, mivel az pontosabb. Igazából az a sokatmondó szerintem, hogy egy hajviseletre vonatkozó kérdés harmadik válasza már feministákat emleget, és mily különös, nem a feministák kezdtek kampányolni, holott állítólag minden fórumon ezt teszik.

2018. jan. 5. 10:53
 22/41 anonim ***** válasza:
49%
20: Szerinted mi viselnivaló következményei vannak a tüsi hajnak, azon túl persze, hogy télen fázhat az ember feje.
2018. jan. 5. 10:55
 23/41 anonim ***** válasza:
44%
Nem , nem tetszik, esztétikailag nem vonzó és nem is nőies.
2018. jan. 5. 10:59
 24/41 anonim ***** válasza:
20%
Buta feminista, ne foglalkozzatok vele, addig nyomja a hülyeségét amíg csak visszaírtok neki. Mielőtt le szélsőjobbereznél engem is, liberális vagyok. :)
2018. jan. 5. 11:07
 25/41 anonim ***** válasza:
42%
A 74 %-os egy nagyon ostoba liberó. Inkább ignoráljátok, különben csak feleslegesen felhúzzátok magatokat a hülyeségein.
2018. jan. 5. 11:09
 26/41 Mansour ***** válasza:
52%

"Szerinted mi viselnivaló következményei vannak a tüsi hajnak"

Mondjuk megvető tekintetek és vélemények, kötözködés, esetleg kiközösítés. Az, hogy feministának tartanak, akkor is ha esetleg nem az vagy. Az, hogy ez behatárolja a lehetséges baráti körödet, a párkapcsolatról nem is beszélve. Az, hogy ezzel egy olyan üzenetet küldesz mások felé, ami nem biztos, hogy egybevág a személyiségeddel, aztán meg nem érted, hogy miért úgy viselkednek veled, ahogy...

És akkor még az idős nénik sajnálkozó pillantását nem is említettem, hogy "jaj, szegénykém, biztos beteg..."

2018. jan. 5. 11:13
 27/41 anonim ***** válasza:
52%

A szociális büntetés, amiről te beszélsz, az maga korlát. Olyan, mint a gyorshajtásért a pénzbüntetés, vagy a gyilkosságért a börtön. A tüsi haj viszont nem veszélyes az illetőre, sem másokra, így a büntetés indokolatlan: korlát egy nemlétező gödör körül.

A baráti kört, lehetséges párok körét ledig bármilyen stílus, életmód, hobbi leszűkiti, amit az emberek általában vállalni szoktak. Elvégre arra is való az ember egyénisége, hogy annak megfelelő társaságot válasszunk.

2018. jan. 5. 11:29
 28/41 anonim ***** válasza:
69%
Na ja, az érvek azok sajna elfogytak, de szerencsére csak egy hülye feminista vagyok, szóval úgysem lehet igazam :) (y)
2018. jan. 5. 11:35
 29/41 anonim ***** válasza:
8%
Tudjuk, hogy a fejedben a 28-as számú kommented szarkazmusként jelent meg, de eddig sikeresen bizonyítottad, hogy igaz.
2018. jan. 5. 12:39
 30/41 anonim ***** válasza:

Engem a 74%-os már lepedofilozott egyszer minden ok nélkül. Szerintem nagyon beteg agyilag. Kábé ilyen szinten van:

[link]

2018. jan. 5. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!