Fiúk, nektek bejönnek az ilyen kinézetű lányok?
Borzalom.
Aha, ezek szerint én korlátolt vagyok, és csak azért nem tetszik a rövid hajú nő, mert korlátolt vagyok.
Nem, bzmeg, azért nem tetszik a rövid hajú nő, mert irritáló, mivel valóban ezek a turbóliberálértelmiségi okostojás feministáknak a védjegye, már csak a rúzsos szájacska hiányzik hozzá, hogy ő azért nő.
Ismerek jópár ilyet, kb semmi nem motiválja őket, mint a polgárpukkasztás, a szrkeverés, meg a defektes agyműködésük népszerűsítése minden fórumon.
"Akit más kinézete pukkaszt, az korlátolt."
De akit más véleménye pukkaszt,az még annál is jobban korlátolt :D
Egyrészt ez ebben a formában hülyeség, a véleménye milliószor többet mond el egy emberről a kinézeténél, ahogy az is, ha olyan kifejezéseket hansznál, mint a turbóliberálértelmiségi, emancipunci, vagy femináci. De az is, hogy szerinted a külső a fontosabb.
Másrészt a legkevésbé sem érdekel, hogy tetszik-e valakinek a rövid haj, vagy sem, de abban az okfejtésben, hogy a rövid haj azért rossz, mert a feministáknak van ilyen, a feministák meg azért rosszak, mert polgárt pukkasztanak a rövid hajukkal, nem nehéz felfedezni a logikai ficamot.
Én inkább azt remélem, hogy valamennyire mindig is korlátolt lesz a világ, mert korlát nélkül könnyű gödörbe esni...
Amúgy nekem sem jön be a tüsi haj a nőknél. Szerintem a szép arcot sokkal inkább kiemeli egy megfelelő frizura, akár még rövid is, na de nem ennyire. Nekem is az az érzésem, hogy az ilyen fiús hajviselet inkább ideológiai, mint esztétikai indíttatású.
Van még egy nagyon gáz dolog ezzel kapcsolatban: az ember akaratlanul is valamilyen egészségi okra asszociál (rák, fejtetű, ilyesmi...)
74%
Logikai bukfencről beszélsz miközben szalmabáb érvelést folytatsz. Nem a feministák miatt nem tetszik ez a haj (ezt csak te állítod),hanem önmagában,mint vizuális jelenség nem vonzó. Az csak mellékes szál,hogy a feministák és férfigyűlölők között nagy divat és ez eszünkbe juttatja őket. Meg ki mondta,hogy "a külső fontosabb"? Miért állítasz olyanokat,amiket nem írt senki?
Egyébként meg nem értem miért kifogásolod pl a "femináci" kifejezést és hasonlókat,miközben te másokat "tuskó jobber webnácinak" és korlátoltnak bélyegzel?
"Az a baj, amikor képzeletbeli gödrök mellé állítunk korlátot."
Igen, ez baj lehet, de az még nagyobb baj, ha a nem képzeletbeli gödrökre nem figyelmeztet semmi.
Méghogy kinek árt a tüsi haj? Hát önmagának, azt hittem, ezt egyértelmű. Ha felvállalja, hogy viseli a következményeit, akkor rendben van a dolog, de sokan úgy ugranak bele ilyesmibe, hogy nincsenek tisztában a lehetséges következményekkel. Nagyon is nem képzeletbeli gödrökről van itt szó, amik elől szorgalmasan tüntetgetjük el a korlátokat, mert az milyen ócska, elmaradott, embertelen dolog, hogy itt-ott korlátok vannak, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!