Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Csak én gondolom úgy, hogy a Wittr egy nem elterjedt műfajt képvisel hazánkban?

Figyelt kérdés
Engem pl gondolkodásra ösztönöz, és leginkább ezért hallgatom a zenéjüket. Nagyon ki tud kapcsolni :)

2017. dec. 20. 13:46
 1/3 anonim válasza:
Ha a Wolves in the Throne Room-ra gondolsz, akkor elég különös helyzetben vannak, sokan csak annyit mondanak róla, hogy "Black Metal for those who don't like Black Metal". Elég helytálló. Szerintem is jó zenét játszanak, de nem mindig tudom hova tenni.
2017. dec. 20. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Az lesz az:) Érdekes hogy nem találok még egy hasonló zenekart, pedig a black metalnak is már megvannak a határai:)
2017. dec. 20. 18:11
 3/3 anonim válasza:
Hát itthon nincs is hasonló, talán a Thy Catafalque vagy a Perihelion képvisel egy avantgárdabb irányzatot, egyébként több külföldi zenekar is hasonló vonalon mozog, persze saját egyedi hangvétellel (Agalloch, Blut Aus Nord, Primordial, Winterfylleth, Drudkh, Ulver és a Ruins of Beverast új lemeze (Exuvia) is hasonló pl., ha valamelyiket nem ismernéd, tudom ajánlani hallgatásra.
2017. dec. 21. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!