Magányos lányok, ti mit tesztek azért hogy a helyzetetek változzon?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 10:10
1/4 anonim válasza:
A férfi dolga, hogy kezdeményezzen, szóval én semmit.
2/4 anonim válasza:
Semmit. Elképzelem, hogy szeret valaki és nekem ez tökéletesen elég, mert olyan férfit, amilyet elképzelek, úgysem fogok soha találni.
3/4 anonim válasza:
Én is sokáig egyedül voltam, állandóan kerestem a partnerem, olykor találtam is fél-egy éves kapcsolatokat, de szerelmet nem. A szerelem az mindig olyankor jött (mert az is jött), amikor egyáltalán nem kerestem. Ez így működik. Azt tenném, hogy járnék programokra, kirándulnék, aztán valahol belebotlok a szerelembe, de akkor, amikor éppen nem is jár a fejemben.
4/4 anonim válasza:
Járok gimnáziumba, diszkóba, aikidó tanfolyamra, bridzsklubba, noha ezeket mind utálom. Viszont ott nem gond pasit fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!