Mit tegyek, hogy ez változzon valamennyire is?
Figyelt kérdés
már több mint egy éve nincs normális barátnőm..olyan akivel barmit megbeszélhetek,konkrétan semmilyen sincs mar odaáig jutottam. Nagyon rossz érzés,hogy nem tudok elmenni például kávézni egyet vagy valami. Csak a barátom az akire számíthatok rajta kívül senkim nincs,de szerintem mindenkinek kell egy igaz barátnő is. Mostanában nagyon feszült is vagyok és ideges,lehet ezért is. Nem tudom mit tegyek,pedig en nem vagyok se árulkodó se rossz természetű..szerintem.2017. aug. 30. 13:33
1/1 anonim válasza:
Legyél nyitott az új emberek felé.Én pl a legjobb barátnőmet az elején nagyon utáltam,mert nem hagytam neki,hogy kibontakozzon csak a hallottak alapján ítéltem meg.Aztán mikor egyszer rá voltam "kényszerülve",hogy kettesben legyek vele és megismertem,rájöttem,hogy teljesen más ember.Próbálj mindenkinek esélyt adni,persze csak annak aki azért valamennyire szimpatikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!