Ha valaki videózna titeket mit tennétek?
Új vagyok az osztályban és nem akarnak befogadni mert idősebb vagyok és mert külföldi.. szoval megtörtént nem is egyszer hogy videozni probálnak csak ugy pl.óra közben
Nos én ilyenkor kitépném a kezéből és elhajítanám vagy eltörném csak nem biszem hogy ezt megtehetem..
22L
Videózzad te is őket felszólításokkal;)
Aztán jelentsd fel őket zaklatásért-személyiségi jogok megsértéséért s a felvételed a bizonyíték.
Nagy ügy nem lesz belőle, de biztosan örülnek idézéseknek:D
Én egy szódásszifont vinnék magammal s adnék nekik vele "filmanyagot" e kellemes időben:DDD
Amennyiben ugrálnak felém, ha támadnak, akkor a gázsprayvel s ennyi elég lesz nekik bizonyára.
Vagy én is videóznám őket vagy szólnék a tanárnak, hogy ratyik az osztálytársaim.
És van egy legvalószínűbb lehetőség is, miszerint kiütném őket, de tekintve, hogy én fiú vagyok, valamint nem is nagyon foglalkozom a következményekkel, ez nálad nem kivitelezhető, szóval az első 2 valamelyikét javaslom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!