Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szegedi és környéki érettségir...

Szegedi és környéki érettségire készülők! Ha lenne egy tanuló kör, ahol egymásnak segítenénk készülni, érdekelne titeket?

Figyelt kérdés

Én nem rég költöztem Szegedre, és egyéni tanrenden vagyok. A lényege ennek az, hogy csak félévente járok vizsgázni, és egyébként meg úgy osztom be az időmet ahogy tetszik.

Kell is az idő, munka, ügyintézés...

Annyi ezzel a gond, hogy ha valamiben kérdésem lenne, és se könyvtárban, se neten nem találok rá választ, kénytelen vagyok tanárhoz menni. Az meg húzós diákmeló mellett.

Szóval ha lenne egy érettségizős diákokból álló tanuló kör (mondjuk 3-8 fős max) akkor érdekelne-e?

Persze elvileg erre valóak a suliban a fakultációk, meg egyebek, de én már tapasztaltam hogy sokszor a faktos órákkal sincs előbbre az ember. Pl valakik állandóan hátráltatják az osztályt, vagy konkrétan a tanár pocsék.

Erre jó megoldás lenne egy ilyen kör. Mert ide tényleg tanulni járnának az résztvevők, plusz nem az osztálytársakról lenne szó. Ami azért jó, mert ha esetleg nem jön ki valaki jól az osztályával, akkor egy ilyen körben nem közösítenék ki.

Vélemények?

Vagy már vannak ilyenek, csak mivel zártak én nem tudok róla?

Egyébként én pl itt Szegeden szeretnék általános biológiára menni (kutatónak).

Tehát én tudnék segíteni egy ilyen körön belül annak aki szintén valami bioszos területre készülne. Megint más valami másban jó, ő másban segítené a többit.

19/F

2017. dec. 2. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Simán. Mondjuk én csak szombatonként tudnék részt venni benne.
2017. dec. 5. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!