Meg akarok halni, mert az életben semmi sem sikerült. Miért lenne érdemes mégis élni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 12:23
21/27 anonim válasza:
Én is gondolkodtam ezen párszor, de olyankor mindig csinálok valamit ami felvillanyoz, elmegyek egyet autózni, felszedek egy csajt, vagy épp beülünk haverokkal iszogatni.
22/27 anonim válasza:
Tizen évesen ne akarj már meghalni, de ha ennyire megszeretnél gyerünk, mire vársz? Értem hogy figyelemfelkeltés az egész csak már így sokadjára elég zavaró tud az ilyen lenni. Várom a sok lepontozót!
23/27 anonim válasza:
Gratulálok, sikerült egy közel 5 éves kérdéshez valami " nagyot " beszólni.
24/27 anonim válasza:
23-as nem “beszólásnak” szántam, azt írtam le ami a valóság ebben az esetben : D. De látom neked sincs jobb dolgod xd.
25/27 anonim válasza:
Látoma léynegre nem sikerült fókuszálnod: Feltűnt hogy mikori kérdés és mióta nem foglalkozott vele senki?
26/27 anonim válasza:
Igen feltűnt képzeld, de nem is ezen van a hangsúly. Nem mindegy mikori?xd
A kérdés még ugyan úgy fent van az oldalon, szóval nyugodtan válaszolhat bárki rá, nem is értelek.
27/27 anonim válasza:
Nos ha ehhez olyan nagy logika kell: Egy pár napos vagy hetes kérdést általában néznek az emberek, egy 5 évest viszont nem, vagy max ha kiemelik akkor elhet látni hogy a kérdezője még itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!