Történt valakivel ilyen? Én hibáztam vagy ő (k)?
Ezért ne küldj ismeretleneknek olyan képeket, amiket nem akarsz viszontlátni a neten. Főleg ne arccal.
Sajnálom, hogy a rendőrség nem tett semmit, de gondolhatod, hogy nemigen tudnak vele mit kezdeni.
Velem nem történhet ilyen, mivel nem küldenék senkinek sem meztelen képet.
Mindketten hibáztatok.
Először te, mivel meztelen képet küldtél egy pasinak, aki nem is a barátod, csak egy majdnem idegen pasi, akivel írogattatok egymásnak. Ez iszonyat hülyeség volt. Nyilván ezért is gondolták a rendőrök, hogy másnak is küldtél, mivel neked úgy tűnik, nem kell semmi, hogy simán küldjél magadnak meztelen képet másnak.
És persze a fiú is hibás, hogy feltette a netre a képet.
Ó életem, ha az én páromnak küldözgetnél ilyenekt és megtalálnám, én is tele tenném vele a netet.
Ha már ekkora k vagy, akkor legyen is meg a célközönséged...
Egyébként nem, nem fognak sehol komolyan venni, ha random, gyakorlatilag kéretlenül küldözgetsz ilyeneket másnak.
Max. azt szűrik le, hogy te vagy a cukros néni.
Amúgy komolyan kezelték az ügyed. Nem fenyegettek meg, nem vertek át, teljesen önként küldtél pár képet valakinek.
Ez nem bűncselekmény és nincs miért feljelentést tenni. Max. rádörrentenének a srácra, hogy legközelebb ne ossza meg, mert x jogokat sért. Ennyi.
Szóval gratulálok, betáncoltál a rendőrségre hogy eldicsekedj, mekkora r anc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!