Ti jártatok már valakivel csak azért, mert kellett a tapasztalat?
Gyakorlatilag míg középiskolás voltam, nem jött be senki sem annyira, hogy kezdeményezzek nála. Viszont mikor befejeztem a sulit, sikerült megismerkednem egy lánnyal, aki egy az egyben a női ideálom. Fél évig jóban voltam vele, már éreztem hogy több lesz az egészből mint barátság, de amikor közöltem vele hogy ideje magasabb szintre emelnünk a kapcsolatunkat két hétre rá szó nélkül kilépett az életemből. Ez eléggé megviselt, és még most is rossz visszagondolni rá, pedig ennek már majdnem fél éve...
Azon gondolkodtam, hogy leadom a mércét, és csak a tapasztalat miatt kikezdek mindenkivel hogy a fentieket elkerüljem, pedig ez nagyon az elveim ellen van. És miután kitapasztalom, hogy hogyan kell egy jó kapcsolatot fent tartani, ezt élesben is megcsinálom egy olyan lánnyal, akihez tényleg vonzódok. Ti mit gondoltok?
(Nem és életkor a szövegből kikövetkeztethető.)
én is hasonló "ciklusban" vagyok. bár nekem inkább az van, hogy korábban sem, de most sem igazán érdekel az, hogy legyen valakim, mégis úgy érzem, hogyha néha egy kicsit előjön belőlem, hogy "de jó lenne egy barátnő", akkor én sem lennék elég jó, mert nincs benne túl sok gyakorlatom.
ilyenkor eszembejut, hogy lehet engednem kellene valakinek, akik közelebb akarnak hozzám kerülni, és ha nem is veszem túl komolyan, de legalább valami tapasztalatot szerzek magammal és a társas élettel kapcsolatban.
25f
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöldpacsi!
#2, Akkor ha találok még egy számomra vonzó lányt, úgy közeledjek felé hogy szinte alig van tapasztalatom és csak ösztönösen cselekszek?Ebben csak az a rossz, hogy nagyobb a bukás valószinüsége, és számomra fontos embereket veszíthetek el.
és ha lecsúszol a vonzólányról mert nem mersz akkor és ott kezdeményezni? mert bepasizik vagy friendzoneba kerülsz mire elég tapasztalatod lesz?
"És miután kitapasztalom, hogy hogyan kell egy jó kapcsolatot fent tartani, ezt élesben is megcsinálom"
Ezt, hogy tervezed? Hónapokon keresztül együtt lesztek összebújás, csók, fogjátok egymás kezest, közös programok, hosszú beszélgetések stb. teljesen érzelemmentesen? Majd amikor úgy érzed elég tapasztalatod van a csaj kuka és jöhetnek a jócsajok?
#2-es vagyok
Persze ne aggodj ennyit. Ha tenyleg osszeilletek meg kiraly minden akkor osszeszoktok. Nem kell tapasztaltnak lenned. Anelkul is erzed hogy mit kell tenned. Nincs olyan lany aki peldaul nem ertekelne azt ha megkerdezed mi a baj ha rosszul van, ilyenek. Amit megtennel egy nagyon kozeli baratert azokat tedd meg az illeto fele is. En az elso vagyok baratnomnek, o meg nekem az elso. Mindjart harom eve vagyunk egyutt. Ha odafigyeltek egymasra, akkor igyis ugyis mukodokepes es nem azon fog mulni hogy ki hany csajon/pasin van mar tul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!