Facebookot rendszeresen használók, veletek is így szokták csinálni? Nektek mi a tapasztalatotok? Bővebben lent!
Egy ismerősöm, egy idősebb hölgy (60 év feletti) pár nappal ezelőtt regisztrált a facebookra.
Eddig két ismerőse van. DE! Idegenek folyton bejelölik! Nagyrészt törökök, de magyarok is.
Kérdés az, hogy ez így szokás??? Egyáltalán nem ismeri azokat az embereket, akik jelölik! Összekeverhették valakivel?
(Nekem nincs FB profilom, így nincs tapasztalatom a kérdésben, nem tudok neki segíteni ez ügyben.)
Segítsetek, írjatok, köszi!
Engem is előszeretettel jelölgetnek külföldiek.
Főleg Algériából(!!!) :D.
Nem szoktam visszaigazolni őket.
A török, arab férfiak különösen szeretnek bejelölgetni minden nőneműt. :D
Lehet valami olyan neve van miiint..
Dobai, vagy hasonló. Ilyen nevekre nagyon ugranak.
Kérdezze meg tőlük, miért jelölték be őt.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Azóta már ismeretlen NŐK is bejelölték... Ez veletek is ilyen gyakori? Ennyi ismeretlen jelöl benneteket is?
Szerintem talán összekeverik valakivel... vagy nem tudom...
Lehet, csak akarnak kérdezni tőle valamit, és addig nem jelez a rendszer, hogy üzenete van, amíg nem ismerős.
Biztos beszélgetett egy csoportban a hölgy, és akkor már valaki abban a témában akart vele a csoportból szót váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!