Miért van az, hogy magamban több órán át tudok kifejteni valamit értelmesen, de ha beszélgetek valakivel akkor már az 1 perc is sok nekem?
Én is hasonlóan vagyok.
Vannak emberek akikkel teljesen jól tudok beszélni, meg magamban is ha felszabadult vagyok, vagy akár itt osztani az észt :D
Bezzeg az életben valahogy nem megy, ha épp van is mit mondanom, akkor kb látszik hogy unják, vagy hozzászólok bármihez akkor is a "téged ki kérdezett" szemmel néznek rám, általános társasági témákban is.
Azért jó látni, hogy vannak olyan emberek, akik hasonlóak mint én :)
Velem is szokott olyan lenni, hogy unják, ha beszélek. De ez is érdekes, hogy az életben nem fejezem ki magam olyan választékosan, de itt meg csak spontán írok egy kis regényt :D
+ egy ilyen tag.
ugye ez nektek is előny?
Nekem nem hiányzik a nagy tere-fere a semmiről.
Akin látom, hogy megért annak beszélek ameddig érdekli.
Magammal egyeztetek meg itt írkálok szívesen.
"De ez is érdekes, hogy az életben nem fejezem ki magam olyan választékosan, de itt meg csak spontán írok egy kis regényt :D"
Neten keress akkor barátokat, ha van igényed erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!