Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom mindig különc voltam.Sose tudtam beilleszkedni óvodás korom óta. Ez azóta is végigkísér engem. Anyukám mindig azt mondta,hogy a céltábla a hátamon. És igaza volt.Nagyon nehéz gyerekkorom volt ezért mindig felnőttként kellett viselkednem mert másképp nem bírtam volna a nehézségeket.Most egyetemre járok és azóta se tudtam beilleszkedni.Azt hittem a gimi után ennek vége szakad és az egyetemen minden más lesz,de nem. Ebbe már beletörődtem,nagyon sok szenvedés árán. Barátaim nem lehetnek,egy társaságba se tudok beilleszkedni.Most munkát,lakást keresnék,és mindenhonnan elüldöznek,nagyon csúnyán bánnak velem,nem kapok albérletet mert nem vagyok szimpatikus,de sehol.Egy ideig elfogadnak aztán összesúgdolóznak a hátam mögött,én vagyok a nevetség tárgya.Minden módon próbálnak engem megalázni és nem válogatnak az eszközökben akkor sem ha arról van szó hogy elüldözzenek egy helyről.Nem tudom milyennek kéne lennem,mit kéne csinálnom. De soha nem tudtam megfejteni még mi a baj velem.Barátaim sincsenek,a családomba se tudok beilleszkedni,egyszerűem sehova.Kétségbe vagyok esve,mert ha később munkát se kapok emiatt akkor utcára is kerülhetek.Úgx gondolom nem viselkedek nevetségesen,nem öltözök kirívóan.Szorgalmas és kitartó vagyok,de nem tanultam meg hogyan kell "bevágódni" az embereknél vagy hogyan kellene viselkedni.Igazából soha az életbe eddig senki se tudta megmondani miért lehet ez.De így nem lehet élni,és nem tudom elképzelni,hogy én vagyok az egyetlen ilyen ember. Anyukám is hasonlótól szenved de neki van munkahelye,családja,én pedig a jelenlegiek alapján azt tudom csak elképzelni hogy előbb utóbb az utcán kötök ki.Biztos bennem van a hiba ha sehol senkinek se vagyok jó. De nem tudok rájönni mi az. Látják rajtam hogy nem felhőtlen az életem és azért bántanak vagy mindig minden alkalommal rossz embereket fogok ki? Már arra is gondoltam hogy enyhe autizmusom van vagy bármi hasonló.Nem tudom elképzelni se de sokat jelentene ha legalább azt tudnám mi az oka vagy min kéne változtatnom. 21/L
2017. okt. 12. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Meg kéne, hogy ismerjelek, ez alapján csak ilyen sablonos hülyeségeket tudok mondani, hogy pszichológus... Ha gondolod írj és beszélünk róla, a testvérem is hasonló helyzetben van de én így is szeretem őt, lehet tudok neked segíteni.
2017. okt. 12. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!