Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol talál az ember könnyen...

Hol talál az ember könnyen vállalkozószellemű embereket?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és már nagyon régóta aggaszt, hogy a korombéliek mennyire demotiváltak.

Mikor elkezdtem azt a közgazdaságtani középiskolát amibe jelenleg is járok azt hittem, hogy a társaim is akárcsak én tele lesznek életerővel, alkotói vággyal, ambíciókkal stb. Gondoltam, hogy egy olyan helyen ami legalább egy kicsit is az üzleti világba von be esetleg felkelti az érdeklődésed vállalkozás terén.

Ehhez képest nem csak a vállalkozáshoz érdektelenek, de szinte minden máshoz is. 12.-ben nem tudják, hogy milyen szakirány érdeki őket, hogy akarnak-e tovább tanulni, nem akarnak sem párt keresni, sem helyezkedni, sem kapcsolatokat építeni. Igazi "sz@r az élet" emberek, akik egyszerűen csak vannak és panaszkodnak, de azt ipari mennyiségben.

2017. okt. 2. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel az utolsó bekezdés egyik pontja sem igaz rám, akár itt is találhatsz.

17/F

De miért keresel ilyen embereket?

2017. okt. 2. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

hát itthon nem sok van de ez pl engem nem húzott le soha

és egyébként te milyen irányban vagy motivált?

2017. okt. 2. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
építs a neten külföldi kapcsolatokat, itthon lehetetlen ilyen embereket találni. Ahogy mondod, nulla elképzelés, nulla tettvágy 100% panaszkodás - anyagi helyzettől függetlenül
2017. okt. 2. 23:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Nincs kimondott szakirány ami iránt elfogult lennék. Bár hozzám a tanulmányaim és környezetem kapcsán inkább a humán tárgyak állnak közel, de a művészeteket és a természettudományokat is ugyanúgy elismerem.

Mindamellett nem élek álomvilágban tudom, hogy mennyire nehéz bármit is megvalósítani, de nem is tizennyolc évesen akarom megváltani a világot. Számomra már az is óriási dolognak számít, ha találsz magad mellé olyan embereket, akikkel képes vagy csapatként működni.

2017. okt. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!