Minden ember ilyen, hogy csak akkor talál meg ha valami baja van?
Figyelt kérdés
Több olyan úgymond barátom és rokonom van aki csak akkor ír facebookon, vagy akkor hív fel telefonon ha valami baja van, Pl számítógép nem működik csináljam meg neki... stb. Máskor meg nem is nagyon hívnak telefonon, nem is keresnek.2015. febr. 23. 11:10
1/6 anonim válasza:
Te vagy a csisikáztatni jó, másra nem ember a szemüükben, pláne ha rohansz is megcsinálni nekik, hülyék lennének nem kihasználni.
2/6 anonim válasza:
Kezdem én is azt hinni, hogy pontosan így van ahogyan írod, hogy minden ember ilyen. Pont a hasonló tapasztalatok miatt.. Titkon remélem hogy nem, de a végén szépen sorban csalódást okoznak... Ritka az igaz barát, és a normális rokon is...
N
3/6 anonim válasza:
Az ilyen embereknek mondom azt, hogy:
A, Bocs, de nem érek rá!
B, 5e Ft-os óradíj ellenében ott vagyok!
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg Te is passzív vagy és érzik rajtad, hogy Te is csak akkor mozduész, ha ők keresnek. EZ egy ördögi kör. Kezdd azzal, hogy finoman hárítod a kéréseket, de néha magadtól is érdeklődsz ismerősök család, rokonok hogyléte felől. A folyamat előbb-utóbb változhat.
5/6 anonim válasza:
Nekem is sok ilyen ismerősöm van. Üdv.a klubban! :D
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
2015. febr. 23. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!